Artifort Moulin Lounge fauteuil

€1.231,00 Excl. btw
€1.489,51 Incl. btw
Artikelnummer: Moulin Lounge zonder armleggers
Levertijd: 4 weken

Artifort Moulin Lounge stoel

De Moulin stoelenfamilie uit 1958 behoren tot de eerste commerciële stukken van Pierre Paulin, waarin hij de moderne esthetiek uit het Mid-Century Modern tijdperk verkent. Artifort verrijkt de Moulin stoelenfamilie dit jaar met de introductie van model CM190: Moulin Lounge.

De Moulin Lounge stoel van het Nederlandse designmerk Artifort is een minimalistische, elegante fauteuil gecombineerd met modern comfort. Herkenbaar aan het ranke stalen buisframe die de schaal van de zitting, rugleuning en optionele armleggers met elkaar verbindt. De gestoffeerde delen hebben een organische vorm die doen denken aan een golf, met een gebogen zitting, rugleuning en armleggers die naadloos in elkaar over gaan. De fauteuil staat op vier slanke metalen poten en is verkrijgbaar in vele kleuren.

Optioneel is er bij deze stoel een voetenbankje te betellen. Deze wordt geleverd in de zelfde stof/kleur als de stoel. Uiteraard kan er voor een afwijkende kleur worden gekozen. Neem hiervoor contact met ons op.

Het ontwerp van de Moulin dateert uit de begintijd van Pierre Paulin en ontstond aan de Rue Jean Moulin. Moulin is een bescheiden design met een slank frame en gestoffeerde rug en zit. Eenvoudig en zonder opsmuk. De Moulin stoel is leverbaar in een model zonder armleggers en een model met armleggers. Zeker het gebruik van beide modellen naast elkaar maakt de stoel aantrekkelijk om te gebruiken.

Het onderstel is er in heel veel kleuren. Hier hebben we slechts een selectie van op de site gezet. Standaard is de stoel voorzien van zwarte kunststof vloerdoppen. De zithoogte van dit model is 40 cm.

In de hier aangeboden stof is de Main Line Flax van Camira.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig over deze klassieker? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Pierre Paulin | 1954 (Re-introductie 2013)

Over het merk: "ART & COMFORT" Dat is waar het wereldberoemde Nederlandse merk Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend. Sinds 1890 produceert Artifort onderscheidende, comfortabele en functionele meubels. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang le, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde topdesigners zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten, Monica Förster en Luca Nichetto zetten het Artifort-DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Breedte: 57 cm - 59 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 72 cm
Zithoogte: 40 cm
Gewicht: 16 kg - 21 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen