Artifort Bras Highback stoel

€1.783,00 Excl. btw
€2.157,43 Incl. btw
Artikelnummer: Bras Highback

Artifort Bras Highback stoel met kruisvoet

De Bras Highback stoel van Artifort is de lang verwachte uitbreiding van de bekende Bras-familie. Deze compacte, informele leunstoel was in eerste instantie bedoeld als aanvulling op de Bras sofa. Maar met zoveel karakter, doet hij het ook prima op eigen kracht! Met haar comfortabele en royale afmetingen, nodigt the Bras Highback fauteuil je uit om te ontspannen en weg te dromen. Kenmerkend voor de Bras zijn de unieke armleuningen. De natuurlijke vorm van je arm wanneer je deze ontspannen op de leuning legt.

De stoel heeft een zithoogte van 43 cm. De stoel staat op een 4-teens kruisvoet. Het frame is er in heel veel poedercoat kleuren die zowel mat als glanzend kunnen worden geleverd. Verder is het frame te leveren in een prachtige gepolijste RVS uitvoering. Hier hebben we slechts een selectie van op de site gezet. 

Optioneel is er ook een hocker (voetenbak) voor deze stoel te bestellen. Kun je even relaxed onderuit liggen met een goed boek. De hocker wordt dan geleverd in de zelfde afwerking zoals de stoel is besteld. Wil je een afwijkende kleur samenstelling is dat natuurlijk ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op om je specifieke wensen door te nemen.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Khodi Feiz | 2016

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

Breedte: 90 cm
Diepte: 73 cm
Hoogte: 98 cm
Zithoogte: 43 cm
Gewicht: 28 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen