Artifort Bras Easy stoel

€1.573,00 Excl. btw
€1.903,33 Incl. btw
Artikelnummer: Bras Easy

Artifort Bras Easy design stoel

De Bras Easy Chair van Artifort is de lang verwachte uitbreiding van de bekende Bras-familie. Deze compacte, informele leunstoel was in eerste instantie bedoeld als aanvulling op de Bras sofa. Maar met zoveel karakter, doet hij het ook prima op eigen kracht!

De Bras Easy Chair is een compacte fauteuil met een heerlijk zitcomfort. Kenmerkend aan de Bras zijn de unieke armleuningen. De natuurlijke vorm van je arm wanneer je deze ontspannen op de leuning legt, inspireerde Khodi Feiz tot dit ontwerp. Je arm vormt immers geen haakse hoek, maar buigt facets-gewijs. De elegante fauteuil vormt zich ontspannen om de gebruiker heen. Dat maakt de Bras Easy Chair ideaal voor wachtruimtes, hotellobby's en voor thuis. Maak de Bras familie compleet met de Bras bank, Bras hocker en de Bras Highback fauteuil.

De zit, rug en armleuning van Bras worden los van elkaar gestoffeerd en later pas met elkaar verbonden. Hierdoor worden de strakke rondingen van de fauteuil extra benadrukt en krijgt het ontwerp iets luchtigs en unieks. Door de unieke constructie veert de rug licht mee wanneer je gaat zitten.

De stoel heeft een zithoogte van 43 cm. De stoel staat op een 4-teens kruisvoet. Het frame is er in heel veel kleuren. Hier hebben we slechts een selectie van op de site gezet. Klik HIER voor alle mogelijkheden.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Khodi Feiz | 2014

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

Breedte: 90 cm
Diepte: 73 cm
Hoogte: 70 cm
Zithoogte: 43 cm
Gewicht: 25 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen