Ultom Isotta design vergadertafel

€1.675,00 Excl. btw
€2.026,75 Incl. btw
Artikelnummer: ISO900
Levertijd: 6 weken

Ultom Isotta vergadertafel met gelakt blad

Natuurlijk is uw kantoor een deel van uw bedrijfsimago. Het spreekt voor zich dat bij een exclusief kantoormeubelsysteem, zoals Isotta, de kwaliteit buiten kijf staat. Ultom Isotta behoort immers tot de topklasse! In de Ultom Isotta collectie kunt u kiezen uit de volgende vormen: een ronde vergadertafel, of een rechthoekige vergadertafel, of een bootvormige vergadertafel. Geleverd met een gelakt blad wat in veel kleuren beschikbaar is.

Karakteristiek voor Isotta is de geraffineerde constructie van deze meeting tafels. Samen vormen de stalen buizen van 55 mm dikte het onderstel voor het 28 mm dikke MDF blad. Deze vergadertafels zijn er ook met een glazen blad. Kijk hiervoor onder aan de pagina bij de gerelateerde artikelen.

De Ultom Isotta vergadertafels worden door ons professionele montageteam vrachtvrij geleverd en kosteloos opgebouwd. Ook het verpakkingsmateriaal nemen wij weer netjes mee.

Frame verkrijgbaar in:

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design:  Lorenzo Marcolin

Folder:

Over Ultom: Dankzij creativiteit en design biedt het Italiaanse designmerk Ultom zijn idee van het kantoor om te voldoen aan de functionele behoeften van het dagelijkse werk. De wens om de kantoorwereld te begrijpen en te verbeteren heeft ons ertoe gebracht samen te werken met architecten en ontwerpers om een van de meest complete meubelprogramma's op de markt te creëren.

Ruimtes en omgevingen worden beheerd door ergonomie en esthetische waarden te combineren om een creatief kantoor op maat te bieden aan degenen die er werken.

Vandaag zorg dragen voor het milieu is synoniem met het creëren van een hoopvolle toekomst voor nieuwe generaties. Om ons doel te bereiken hebben wij een reeks verbintenissen opgesteld:

  • het identificeren van de meest in het oog springende aspecten van onze bedrijfsactiviteiten die het milieu kunnen beïnvloeden en het bepalen van de best mogelijke maatregelen in overeenstemming met de geldende milieuvereisten, vervuiling voorkomen
  • afval goed beheren en laten verwijderen door gekwalificeerde afvalverwijderingsdeskundigen
  • emissies in de atmosfeer als gevolg van productieprocessen tot een absoluut minimum te beperken
  • in het kader van onze contractuele betrekkingen met leveranciers van uitbestede diensten vastleggen welke maatregelen zij zullen nemen om de eventuele gevolgen van hun activiteiten voor het milieu te beperken
  • nagaan waar de grondstoffen vandaan komen en of zij al dan niet als duurzaam kunnen worden aangemerkt.
Breedte:
Diepte:
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: 55mm stalen buis, poedergelakt, roestvrijstaal, gietaluminium, MDF
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen