Thonet 809 lounge fauteuil

€2.810,00 Excl. btw
€3.400,10 Incl. btw
Artikelnummer: 809

Thonet 809 lounge fauteuil

De Thonet 809 loungefauteuil is een ontvangststoel die maximaal comfort combineert met talrijke mogelijkheden voor individuele aanpassingen. Zijn karakteristieke uitstraling is het gevolg van een consequent doorgevoerde herinterpretatie van de klassieke oorfauteuil, waarbij het bovengedeelte van de rugleuning doet denken aan een beschermende kraag. Het tweede markante kenmerk is de comfortabele, ‘golfachtige’ bekleding. De zachte kussens van de zitting vormen een fraai contrast met de buitenzijde van de zitschaal. Dankzij een handig mechaniek kan de gebruiker de fauteuil naar eigen wens in verschillende posities zetten.

Een schitterende design loungefauteuil die draaibaar is en voorzien van terugdraai mechaniek, voor uw ontvangsthal, of voor thuis voor de buis. De hier vermelde prijs betreft het model met een stoffen bekleding aan zowel de binnen als buiten zijde. Het frame is leverbaar in edelstaal, of zwart of wit gepoedercoat.

Klik HIER voor de folder van dit mooie model.

Andere uitvoeringen en bekleding of leer zijn ook mogelijk. Bel hiervoor 088 - 638 23 57, of klik HIER voor een informatie aanvraag.

Design: Formstelle | 2018

Breedte: 82 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 82 cm
Zithoogte: 38 cm
Gewicht: 17 kg
Materiaal: Verchroomde stalen buis, zitting en rugleuning volledig bekleed
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen