Softline Basel lounge fauteuil

€1.677,00 Excl. btw
€2.029,17 Incl. btw
Artikelnummer: 2-449
Levertijd: 5 weken

Softline Basel design lounge fauteuil

De strakke lijnen en de eenvoud van het ontwerp van de Basel design lounge fauteuil van Softline zijn opvallend, maar een nadere blik onthult een aantal ontwerpdetails die de Basel een heel uniek karakter geeft. De lijnen van de stoel zijn een samensmelting van verschillende geometrische vormen die resulteert in de unieke vorm van de stoel die zowel strak als zacht is. De karakteristieke rugleuning werkt als een geïntegreerde en discrete armsteun en is een geavanceerd 3-dimensioneel ontwerpelement, ondanks zijn minimalistische vorm. De zichtbare scheiding tussen rug en zitting maakt het mogelijk om kleuren en materialen te mengen en maakt het voor uw interieurontwerper mogelijk om met de Basel fauteuil te werken in allerlei soorten omgevingen. Ideaal dus voor uw ontvangst ruimte, of als wachtruimte stoel.

De Basel is er in zeer veel stoffen en kleuren. Op de site treft u slechts een zeer beperkte keuze. Voor alle mogelijkheden hier klikken om op de Softline site te zien wat er allemaal mogelijk is.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: busk+hertzog | 2017

Breedte: 95 cm
Diepte: 94 cm
Hoogte: 81 cm
Zithoogte: 40 cm
Gewicht: 17 kg
Materiaal: Felt stoffen bekleding (80% wol, 20% polyamide), schuimstof vulling
Aanvullende informatie: Leverbaar als uni kleur en als duo kleur uitvoering
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen