Se7en LX212 ergonomische bureaustoel

€329,00 Excl. btw
€398,09 Incl. btw
Artikelnummer: LX212

Se7en LX212 ergonomische bureaustoel met 4D armleggers

Se7en LX212 is een klassieke en comfortabele ergonomische bureaustoel waar je uren op kunt doorbrengen. Dit is een zeer complete bureaustoel voor een zeer aantrekkelijke prijs. Smaken verschillen en dat weten we al te goed bij Se7en. Gelukkig zijn er een tal van mogelijkheden binnen de collectie. Kies de bureaustoel die bij jou past, wij zorgen voor de comfort en kwaliteit. Een ARBO goedgekeurde bureaustoel nodig? No worries, bij de Se7en serie zit je zeker goed. De ergonomische bureaustoelen uit de klasse Pro verzekeren je van een correcte zithouding en passen in ieder kantoor vanwege de tijdloze én moderne uitstraling.

Se7en LX212 verzekert je van een correcte zithouding en is daarbij een stijlvolle toevoeging aan je kantoor. De bureaustoel met luchtige net-rugleuning (ARBO goedgekeurd volgens EN1335) zorgt voor een comfortabel gevoel en kan op verschillende manieren ingesteld worden om de perfecte ondersteuning te krijgen. Zo zorgt de synchroontechniek ervoor dat de rugleuning en zitting met de gebruiker meebewegen, waardoor elke zithouding wordt ondersteund. Het voetenkruis is gemaakt van mooi gepolijst aluminium. De wielen die onder de stoel zijn gemonteerd zijn multifunctioneel. Deze zijn dus geschikt voor zowel een zachte ondergrond (tapijt) als een harde ondergrond.

Daarnaast zijn de rugleuning (van luchtige zwarte netbespanning), zitdiepte, lendensteun en multi-functionele 4D armleggers naar jouw voorkeur in te stellen. De armleggers zorgen voor een ontlasting van de hals- en nekspieren, wat een verkleining oplevert voor de kans op het krijgen van spierklachten.

De stoffering van de zitting is Lucia van Phoenix en is in 11 kleuren verkrijgbaar. Lucia is een zeer slijtvaste stof, 100.000 toeren Martindale.

Deze stoel is in zwart uit voorraad leverbaar en wordt binnen een paar dagen geleverd . De andere kleuren stoffering hebben een levertijd van 5-6 weken.

De specificaties van de stoel nogmaals op een rijtje:

  • synchroontechniek met gewichtsregeling, vergrendelbaar
  • zitting in stoffering Lucia
  • hoogteverstelling van de rugleuning
  • rugleuning in netbespanning
  • zitdiepteverstelling
  • 4D-armleggers (in hoogte, breedte en diepte verstelbare en zwenkbare armleggers met zachte opdek)
  • voetkruis van aluminium gepolijst
  • universele dubbele wielen voor zowel harde als zachte ondergrond
  • 7 jaar garantie!

Breedte: 65 cm
Diepte: 61 cm
Hoogte: 114,5 cm
Zithoogte: 42 cm - 53 cm
Gewicht: 15 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 7 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen