Quinti Bridge Up stoel

€469,00 Excl. btw
€567,49 Incl. btw
Artikelnummer: X0321AL0
Levertijd: 5 weken

Quinti Bridge Up stoel

De Bridge Up stoel is de meest actuele versie van Quinti's fauteuil met gegoten aluminium "schraag" structuur. De bredere rugleuning, de gebogen en harmonieuze lijn en de zachte vulling zorgen voor meer comfort. Elegantie en functionaliteit komen samen zich op hun best uit te drukken in vergaderzalen, directiekantoren en werkruimtes in woonomgevingen. Alle elementen zijn perfect geïntegreerd om een originele, praktische en comfortabele stoel te ontwerpen die geschikt is voor gebruik in scholen en conferentie locaties. De bridge Up is standaard stapelbaar. De stoel is ook koppelbaar met een optioneel bij te bestellen koppelstuk.

De stoel is leverbaar in een versie met armleggers en een versie zonder armleggers. Het frame is leverbaar in zwart, wit en verchroomd. Optioneel is de stoel verder te bekleden met een verschillende kleur op de rugleuning en de zitting.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Orlandini design 

Over het merk: QUINTI design meubels zijn gemaakt in het hart van Toscane! Een royaal grondgebied waar geschiedenis, kunst en fabricage perfect samenkomen en het resultaat wordt getoond door mensen. Toscane stelt een andere manier van leven en cultuur voor, en zorgt voor de behoeften van anderen. Traditie en cultuur van goedgemaakte producten zijn te vinden in ons dagelijks werk, onze filosofie en onze stoelen. QUINTI is traditie, passie en innovatie! Design meubels voor kantoor en design meubels voor thuis.

Kwaliteit is een doel dat wij als principe gebruiken als het onze dagelijkse acties inspireert, van de selectie van de grondstoffen tot het werk zelf, van het management tot het verzenden van de goederen. Elke fase is gevuld met toewijding en professionaliteit. Om onze klanten de ervaring te bieden die wij al jaren hebben verworven. Quinti is ISO 9001 gecertificeerd en 100% made in Italy.

Breedte: 56 cm
Diepte: 56 cm
Hoogte: 82 cm
Zithoogte: 47 cm
Gewicht: 8 kg - 9 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie: Stapelbaar
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen