Quinti Bridge stapelbare conferentiestoel met schrijfblad

€647,00 Excl. btw
€782,87 Incl. btw
Artikelnummer: X0311AL0 + B31TDA
Levertijd: 5 weken

Quinti Bridge stoel met schrijfblad

De Bridge stapelbare conferentiestoel met schrijfblad van de Italiaanse design fabrikant Quinti is een moderne en veelzijdige stoel die wordt gekenmerkt door de ronde vormen van de enkele schaal en de gesplitste rugleuning. De zitschaal is gemaakt van multiplex beukenhout, war de stoel zijn mooie kleur geeft. Alle elementen zijn perfect geïntegreerd om een originele, praktische en comfortabele stoel te ontwerpen die geschikt is voor gebruik in scholen en conferentie locaties. De Bridge is stapelbaar tot maximaal 10 stuks. De stoel is ook koppelbaar met een optioneel bij te bestellen koppelstuk.

De schrijftafel zit als linker armleuning gemonteerd en is bevestigd met een anti paniek sluiting die makkelijk loslaat bij snelle evacuatie. Het blad is alleen in zwart verkrijgbaar. Het frame is leverbaar in zwart, wit en verchroomd. Optioneel is de stoel ook met een beklede versie leverbaar. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Orlandini design 

Over het merk: QUINTI design meubels zijn gemaakt in het hart van Toscane! Een royaal grondgebied waar geschiedenis, kunst en fabricage perfect samenkomen en het resultaat wordt getoond door mensen. Toscane stelt een andere manier van leven en cultuur voor, en zorgt voor de behoeften van anderen. Traditie en cultuur van goedgemaakte producten zijn te vinden in ons dagelijks werk, onze filosofie en onze stoelen. QUINTI is traditie, passie en innovatie! Design meubels voor kantoor en design meubels voor thuis.

Kwaliteit is een doel dat wij als principe gebruiken als het onze dagelijkse acties inspireert, van de selectie van de grondstoffen tot het werk zelf, van het management tot het verzenden van de goederen. Elke fase is gevuld met toewijding en professionaliteit. Om onze klanten de ervaring te bieden die wij al jaren hebben verworven. Quinti is ISO 9001 gecertificeerd en 100% made in Italy.

Breedte: 56 cm
Diepte: 56 cm
Hoogte: 82 cm
Zithoogte: 47 cm
Gewicht: 9 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen