Narbutas Twist&Sit draaibare akoestische lounge fauteuil

€965,00 Excl. btw
€1.167,65 Incl. btw
Artikelnummer: SDF130
Levertijd: 4 weken

Narbutas Twist&Sit draaibare lounge fauteuil

De Twist&Sit akoestische loungestoelen van Narbutas vallen op door hun minimalistische en strakke lijnen en sterke visuele identiteit, gecreëerd door het Deense design duo Christina Strand en Niels Hvass. Deze draaibare akoestische stoel is gemaakt met de grootst mogelijke aandacht voor elk detail. Een kenmerkende eigenschap van het Twist&Sit -meubeldesign is een speciale manier om de vorm van een glimlach te creëren. Het komt voort uit een onderscheidende verbinding tussen de boven- en onderkant van de stoel. Het Twist&Sit Lounge-model heeft de prestigieuze 2019 Red Dot Award voor productontwerp gewonnen op basis van de beoordeling door een internationale jury.

Deze akoestische lounge stoel heeft metalen onderstel in 2 kleuren. De schaal kan worden bekleed in 2 verschillende kleuren en zelfs 2 verschillende soorten stof/leer.

Een kenmerkende verbinding tussen het bovenste en onderste deel van de stoel creëert een onmiddellijk herkenbare lijn in de vorm van een "glimlach", een uniek kenmerk van de TWIST&SIT stoelen.

De Twist&Sit lijn is leverbaar in meerdere modellen, kleuren en stofferingen. Wij hebben er voor gekozen slechts een beperkt aanbod op de site te zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijke modellen en stoffen.

Bel ons voor info of voor een afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Design: Christina Strand and Niels Hvass | 2019

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat al meer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteit kantoormeubelen nodig voor een scherpe prijs, Dit werd een belangrijkste drijfveer voor het bedrijf.

Narbutas produceert moderne, eenvoudige, hoogwaardige en duurzame kantoormeubels en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen.

 

Breedte: 82,5 cm
Diepte: 85,5 cm
Hoogte: 124,5 cm
Zithoogte: 36,5 cm
Gewicht:
Materiaal: Steel framework. Entirely moulded in cold-cure polyurethane. Base: solid ash wood on glides.
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen