Narbutas Twist&Sit draaibare akoestische lounge fauteuil

€965,00 Excl. btw
€1.167,65 Incl. btw
Artikelnummer: SDF130
Levertijd: 4 weken

Narbutas Twist&Sit draaibare lounge fauteuil

De Twist&Sit akoestische loungestoelen van Narbutas vallen op door hun minimalistische en strakke lijnen en sterke visuele identiteit, gecreëerd door het Deense design duo Christina Strand en Niels Hvass. Deze draaibare akoestische stoel is gemaakt met de grootst mogelijke aandacht voor elk detail. Een kenmerkende eigenschap van het Twist&Sit -meubeldesign is een speciale manier om de vorm van een glimlach te creëren. Het komt voort uit een onderscheidende verbinding tussen de boven- en onderkant van de stoel. Het Twist&Sit Lounge-model heeft de prestigieuze 2019 Red Dot Award voor productontwerp gewonnen op basis van de beoordeling door een internationale jury.

Deze akoestische lounge stoel heeft metalen onderstel in 2 kleuren. De schaal kan worden bekleed in 2 verschillende kleuren en zelfs 2 verschillende soorten stof/leer.

De Twist&Sit lijn is leverbaar in meerdere modellen, kleuren en stofferingen. Wij hebben er voor gekozen slechts een beperkt aanbod op de site te zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijke modellen en stoffen.

Bel ons voor info of voor een afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Design: Christina Strand and Niels Hvass | 2019

Breedte: 82,5 cm
Diepte: 85,5 cm
Hoogte: 124,5 cm
Zithoogte: 36,5 cm
Gewicht:
Materiaal: Steel framework. Entirely moulded in cold-cure polyurethane. Base: solid ash wood on glides.
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen