Narbutas Q-Active elektrisch in hoogte instelbaar zit-sta bureau

€640,00 Excl. btw
€774,40 Incl. btw
Artikelnummer: DJK005
Levertijd: 4 weken

Narbutas Q-Active hoogte instelbaar zit-sta bureau

Een werkplek met een zit-sta bureau is veelzijdig en past zich gemakkelijk aan verschillende werkstijlen en veranderende taken aan. Met zit-sta bureaus kunnen werknemers afwisselend zitten en staan en niet te lang in de ene of de andere houding blijven, wat betekent dat ze de meest comfortabele en ergonomische werkhouding kunnen vinden. Staan kan de alertheid en het energieniveau verhogen, wat de productiviteit kan helpen verbeteren.

Kantoren veranderen onvermijdelijk en de werkplekken worden steeds actiever en dynamischer. We streven ernaar om ze aan te passen aan de steeds veranderende behoeften van teams en individuele werknemers. Daarom nodigen we je uit om Q-ACTIVE design zit sta bureau van Narbutas te ontdekken. Het is een modern zit-sta bureau waarmee je snel en eenvoudig een ergonomische werkplek kunt inrichten, in slechts 9 minuten.

Het frame van het Q-ACTIVE bureau is zo ontwikkeld dat het bureau zo snel mogelijk in elkaar gezet kan worden, zodat je je kantoorwerkplekken in de kortst mogelijke tijd kunt inrichten. Snelle montage is het belangrijkste voordeel van het bureau, het bespaart tijd en middelen, wat een groot pluspunt is bij het uitvoeren van grote projecten. We kunnen het hele Q-ACTIVE bureau in slechts 9 minuten in elkaar zetten - twee keer zo snel als onze gebruikelijke zit-sta bureaus. De montage omvat het uitpakken van de onderdelen, het in elkaar zetten van het frame, het bevestigen van het bureaublad, het wegwerken van de kabels, het bevestigen van de knop en het aanzetten van het bureau voor gebruik. Bekijk zeker het filmpje hieronder om te zien hou simpel de installatie is.

Het Q-ACTIVE bureau heeft alles wat gebruikers nodig hebben om hun gewenste comfortniveau te bereiken. De hoogte van het bureau kan worden ingesteld met de knop van uw keuze - met een scherm of omhoog/omlaag versie. Je kunt de voor jou meest comfortabele bureauhoogte kiezen en je twee voorkeurposities opslaan. Het zit-sta bureau met kolommen op 3 niveaus heeft een hoogtebereik van 64 cm tot 127 cm. En de sensor in de poten reageert op obstakels door het bureau automatisch te stoppen. De anti-collision functie minimaliseert de potentiële schade die zou optreden als het bureau tegen een vast object zou botsen, waardoor je met een gerust hart naar je werkplek gaat.

Optioneel is het elektrische instelbare design bureau-eiland uit te breiden met kabelmanagement voorzieningen en privacy-schermen. Bel voor de privacy-schermen, omdat er zo veel mogelijkheden zijn dat deze niet op de site staan.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Q-Active lijn.Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat al meer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteit kantoormeubelen nodig voor een scherpe prijs, Dit werd een belangrijkste drijfveer voor het bedrijf.

Narbutas produceert moderne, eenvoudige, hoogwaardige en duurzame kantoormeubels en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen.

Breedte: 100 cm tot 200 cm
Diepte: 70 cm - 80 cm
Hoogte: 64 cm - 127 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar op elektrische delen, rest 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen