Narbutas Nova U bureaueiland voor 3 personen

€1.090,00 Excl. btw
€1.318,90 Incl. btw
Artikelnummer: DNS128-U
Levertijd: 4 weken

Narbutas Nova U 3 persoons bureaueiland

De Nova U drie-persoons bureau-eilanden van Narbutas zijn strak vorm gegeven. De eiland bureaus met een uitsparingen voor het draadbeheer hebben een klaverachtige vorm. Ideaal voor het inrichten van een werkplek voor een team van drie personen. Het blad van 25 mm melamine met ABS afwerking. Op aanvraag is het blad ook leverbaar in een mooie zwarte HPL Fenix afwerking. Werkelijk prachtig. De werkhoogte is 74 cm. Optioneel zijn kabelgoten te bestellen, evenals gestoffeerde en plexiglas privacy schermen. De privacyschermen hebben een hoogte van 37,5 cm en bieden daarom goede bescherming tegen ziekteoverdracht. Hier zijn ook andere mogelijkheden voor beschikbaar. Neem hiervoor contact met ons op. Ook voor de stofkeuze staat maar een beperkt aanbod op de site.

Het NOVA-systeem omvat niet alleen bureaus, maar ook opberg-, vergader- en receptiemeubels die ideaal zijn voor wie werkplekken wil inrichten voor individueel/samenwerkend werk of voor ontspanning en wil genieten van een coherente en comfortabele kantoorruimte.

Dit bureaueiland wordt inclusief montage geleverd. Als ons montageteam klaar is, hebben ze alle verpakking netjes meegenomen en kunt u bij wijze van spreken aanschuiven en uw laptop openklappen.

Kiest u ervoor om de combinatie deal aan te schaffen, heeft u meteen een korting van acht procent te pakken. De stoelen (met zwarte bekleding) zijn uit voorraad leverbaar en dus razendsnel in huis. Het bureaueiland zelf heeft een levertijd van ongeveer vier weken.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Bekijk in AR

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze visie
Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld.

Onze Missie
Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken.

Breedte: Ø 281 cm
Diepte: Ø 281 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: Essenhouten poten; 25 mm dik melamine blad
Aanvullende informatie: Modulair uitbreidbaar
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen