Narbutas Nova hoge vergadertafel

€775,00 Excl. btw
€937,75 Incl. btw
Artikelnummer: CNM165
Levertijd: 4 weken

Narbutas Nova hoge werktafel

De NOVA hoge tafels maken deel uit van het uitgebreide Narbutas kantoormeubelsysteem dat niet alleen bureaus omvat maar ook opberg-, vergader- en receptiemeubels die ideaal zijn voor wie werkplekken wil inrichten voor individueel/samenwerkend werken of voor ontspanning en wil genieten van een coherente en handige kantoorruimte.

Een hoge tafel met U-vormige poten is ontworpen voor ontspanningsruimten of korte vergaderruimten. Een verbindingselement biedt ruimte om de benen te strekken. Door hun lichte gewicht zijn ze eenvoudig te verplaatsen om zo een dynamische inrichting te krijgen.

De Nova hoge werktafel van Narbutas is een strak vorm gegeven tafel. Deze hoge tafel is bij uitstek geschikt om staand aan te vergaderen, of lekker aan te lunchen. Het blad van 25 mm melamine met ABS afwerking is leverbaar in 7 kleuren. Werkelijk prachtig. Het blad is leverbaar in 160 cm en 180 cm lengte en heeft een breedte van 70 cm. De werkhoogte is 105 cm. Mocht u overwegen om krukken aan te schaffen voor deze tafel adviseren wij krukken met een zithoogte van ongeveer 75 cm.

De NOVA hoge vergadertafels van Narbutas maken deel uit van een uitgebreid kantoormeubelsysteem dat niet alleen bureaus omvat, maar ook opberg-, vergader- en receptiemeubels die ideaal zijn voor wie werkplekken wil inrichten voor individueel/collaboratief werken of voor ontspanning en wil genieten van een coherente en comfortabele kantoorruimte.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Nova lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: NARBUTAS is een bedrijf uit Litouws met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze Missie: "Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken."

Onze visie: "Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld."

Breedte: 160 cm - 180 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 105 cm
Gewicht: kg
Materiaal: 25 mm dik melamine blad
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen