Narbutas Jazz hoge vergadertafel

€599,00 Excl. btw
€724,79 Incl. btw
Artikelnummer: CGM181
Levertijd: 4 weken

Narbutas Jazz hoge werktafel

Zittend werken afwisselen met staan is belangrijk! Langdurig zitten is niet goed voor je gezondheid. Maar langdurig staan is vermoeiend, daarom is het goed om dynamisch te gaan staan en regelmatig van houding te veranderen.

De Jazz hoge tafel van Narbutas is een strak vorm gegeven tafel. Deze hoge tafel is bij uitstek geschikt om staand aan te vergaderen, of lekker aan te lunchen. Het blad is van 25 mm melamine met ABS afwerking en leverbaar in 8 kleuren. Werkelijk prachtig. De melamine toplaag zorgt ervoor dat de tafel eenvoudig schoon te maken is en tegen een stootje kan. Het blad is 180 cm lang en heeft een breedte van 70 cm. De werkhoogte is 90 cm of 103 cm. De poten zijn gemaakt van metaal en leverbaar in zwart of wit.

Bent u voornemens om barkrukken bij deze tafel te bestellen? Zorg er dan voor dat er een verschil van ongeveer 30 cm tussen de zithoogte van de barkruk en de hoogte van de tafel is voor een comfortabele zithouding.

Kort gezegd zijn de voordelen van staand vergaderen de volgende:

  • Snellere besluitvorming. Doordat je de gehele vergadering staat, wordt er een stuk comfort weggenomen. Dit zorgt ervoor dat er sneller en effectiever vergaderd wordt. Een staande vergadering duurt gemiddeld 35 procent korter.
  • Meer non-verbale communicatie. Doordat je staat heb je meer bewegingsvrijheid en let je meer op non-verbale communicatie. Zo zie je direct hoe iemand ergens over denkt en begrijp je elkaar sneller.
  • Het stimuleert samenwerking. Staand vergaderen zorgt voor een actievere houding en dit zorgt ervoor dat er meer samenwerking plaatsvindt. Het bevordert de bereidheid om ideeën met elkaar uit te werken.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Jazz lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Christina Strand en Niels Hvass

Over het merk: Narbutas is een internationaal bedrijf dat zijn wortels heeft in Litouwen, met zijn administratie in Vilnius en zijn fabriek in Ukmerge. Onze gevarieerde werkruimte oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van de moderne werknemer en in hoge mate aanpasbaar. Wij waarderen onze klanten en bieden elk van hen een individuele aanpak. Wij hebben een professioneel netwerk van dealers ontwikkeld, waaronder meer dan 750 betrouwbare internationale vertegenwoordigers van onze producten.

Breedte: 180 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 103 cm
Gewicht: kg
Materiaal: Essenhouten poten; 25 mm dik melamine blad
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen