MDD Twin stoffen akoestsiche bureauschermen voor YAN bureaus

€260,00 Excl. btw
€314,60 Incl. btw
Artikelnummer: ZUT32
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Twin stoffen bureauschermen akoestisch

Gebrek aan focus wordt vaak in verband gebracht met afleidende kantooromgevingen en beperkte mogelijkheden om de eigen ruimte in te delen. Werknemers kunnen hun productiviteit verhogen door werkplekken op te splitsen met Twin Desk Screens. Bureau schermen creëren de sensatie van een afgescheiden werkplek wat zich vertaalt in rust die nodig is om zich volledig te concentreren op de taken die voor handen zijn. Een dergelijke ruimte betekent meer opmaak- en organisatiemogelijkheden. Het gebruik van Twin schermen maakt het mogelijk om bureaus aan elkaar te koppelen, wat ruimte bespaart, terwijl het scherm zelf kan fungeren als een bord om notities op te plakken. de Twin bureauschermen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen voor zowel enkele als bench-type bureaus.

Dit scheidingspaneel van MDD, wat uit twee of drie delen bestaat, geeft door zijn verscheidenheid aan vormen een lekker informeel en speels uiterlijk aan de werkplek, maar biedt toch privacy en een betere akoestiek op je bureau. Het bureau scherm is leverbaar in veel verschillende kleuren en stoffen, en een keur aan mogelijkheden qua vormgeving. De panelen zijn eenvoudig te monteren.

Wij hebben niet alle kleuren en stoffen op de site gezet. Klik HIER voor alle kleuren en andere mogelijkheden.

Bel ons voor meer mogelijkheden van scheidingspanelen op andere bureaus: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: cm
Diepte: cm
Hoogte: cm
Gewicht: kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen