MDD Status open kast met planken

€410,00 Excl. btw
€496,10 Incl. btw
Artikelnummer: X39
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Status kast zonder deuren

Een opgeruimde en georganiseerde ruimte is essentieel voor een directiekantoor. Een kast maakt het een stuk gemakkelijker. Om aan de behoeften en voorkeuren van de gebruiker te voldoen, biedt het Status-assortiment van MDD kasten in verschillende maten. Zo kunnen ze worden aangepast aan de bestaande opstelling of aan het geplande interieurontwerp. Net als de hele Status collectie zijn de kasten ontworpen als minimalistische, elegante vormen die de representatieve kwaliteit van de ruimte zullen versterken. Deze kasten zijn 116 cm, of 187 cm hoog en 54 cm breed. De middelhoge kast heeft 2 planken (3 ordners hoog) en de hoge kast heeft 4 planken (5 ordners hoog). De diepte van de kast is 42 cm. De binnenkant van de kast is altijd in antraciet afgewerkt.

In deze collectie zijn meerdere maten leverbaar. Kijk hiervoor onder aan de pagina bij de gerelateerde producten.

In de MDD Status collectie zijn ook bureaus en vergadertafels leverbaar. Niet alle bijpassende meubels staan op onze site. Uiteraard kunnen we die wel leveren. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Simone Bernocchi

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 54,4 cm
Diepte: 42,1 cm
Hoogte: 116,7 cm - 187,1 cm
Gewicht: 54 kg - 81 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen