MDD Status semi-open kast

€965,00 Excl. btw
€1.167,65 Incl. btw
Artikelnummer: X3679
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Status kast met open midden deel

De semi open boekenkast van MDD is een oplossing voor gebruikers die niet willen afzien van verschillende opbergmogelijkheden, maar niet de ruimte hebben voor zoveel meubels. Dit model combineert open schappen en gesloten kasten. Dit multifunctionele meubelstuk is een aanvulling op de inrichting van directiekantoren en werkruimten en vermindert tegelijkertijd de noodzaak om de ruimten uit te rusten met meer opbergruimte. De beschikbare afwerkingen - allemaal met houtfineer - helpen bij het creëren van een tijdloos kantoorinterieur. Net als de hele Status collectie zijn de kasten ontworpen als minimalistische, elegante vormen die de representatieve kwaliteit van de ruimte zullen versterken. Deze kast is 116 cm of 187 cm hoog en 152 cm breed. De diepte van de kast is 42 cm. In deze collectie zijn meerdere maten leverbaar. Kijk hiervoor onder aan de pagina bij de gerelateerde producten.

In de MDD Status collectie zijn ook bureaus en vergadertafels leverbaar. Niet alle bijpassende meubels staan op onze site. Uiteraard kunnen we die wel leveren. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Simone Bernocchi

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 152 cm
Diepte: 42,1 cm
Hoogte: 116,7 cm - 187,1 cm
Gewicht: 137 kg - 201 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen