MDD Kaiva veilige vergaderplek

€4.900,00 Excl. btw
€5.929,00 Incl. btw
Artikelnummer: KAV11B
Levertijd: 5 weken

MDD Kaiva akoestische vergaderplek

Het doel van de Kaiva vergader ruimte van MDD is om een semi-private vergaderruimte te creëren. Door gebruik te maken van het modulaire zitsysteem van Dymitr Malcew, wordt het een functionele zone voor gesprekken en teamwork. Hoge gestoffeerde panelen omringen comfortabele stoelen met een tafeltje en tv-meubel en bieden tegelijkertijd akoestisch comfort. Hierdoor kunnen gebruikers zich volledig concentreren op het gesprek of op uitgevoerde taken. Eenvoudige vormen en zachte bekleding van de cabine-elementen zorgen voor een vriendelijkere sfeer, vrij van de stijfheid van traditionele vergaderruimten. De cabine is perfect voor krappe ruimtes, waar een rustige plek voor een discussie nodig is. Hij is geschikt voor kantoren en co-works, bibliotheken, universiteitscampussen en openbare ruimtes zoals luchthavens, treinstations of grote hotellobby's.

De getoonde tafel en de beeldschermhouder zijn optioneel bij te bestellen.

De features in het kort:

  • Geluiddempende bekledingsmaterialen
  • Hoge panelen die de ruimte aangeven
  • Zachte, gestoffeerde stoelen
  • Optionele tv-standaard met geïntegreerd kabelbeheer
  • Optionele tafel voor een mok of notitieboekje
  • Verkrijgbaar in verschillende configureerbare materialen
  • Eenvoudige geometrische vorm
  • Recyclebare materialen
  • Ontworpen voor kantoren, treinstations en luchthavens, bibliotheken, universiteitscampussen en andere openbare ruimtes.

Omdat de stoffen collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor de mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: 2022

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 222 cm
Diepte: 133 cm
Hoogte: 120 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen