MDD Gobo statafel rond

€425,00 Excl. btw
€514,25 Incl. btw
Artikelnummer: GB03
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Gobo ronde statafel

Met een elegant silhouet, minimale vorm en eigentijdse materialen is de Gobo-tafel de essentie van modern design. Het slanke aluminium onderstel (poedercoating) maakt hem extreem licht en lijkt te zweven in de lucht. Het frame is uitgevoerd in een 4-sterren basis.

De eenvoudige constructie maakt de Gobo tafel tijdloos en veelzijdig. Hij is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kan worden aangepast aan opstellingen in verschillende stijlen - hij past perfect bij fauteuils, stoelen en zelfs barkrukken.

Deze veelzijdige ronde tafel is er in twee hoogtes: 90 cm en 110 cm. Het blad heeft een dikte van 20 mm en een doorsnede van 72 cm. 

De MDD Gobo vergadertafel is leverbaar in 16 verschillende kleuren blad, en is leverbaar in 12 kleuren poot. De tafel is ook leverbaar in lagere formaten. Kijk hiervoor bij de gerelateerde producten oner aan de pagina.

Klik HIER voor de folder.

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57. 

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: Ø 72 cm
Diepte: Ø 72 cm
Hoogte: 90 cm - 110 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen