Artifort Clarion statafel 110 cm hoog

€1.132,00 Excl. btw
€1.369,72 Incl. btw

Artifort Clarion statafel

De Clarion statafel met trompetvoet van het Nederlandse designmerk Artifort is gecomponeerd als een speelse melodie van een archetypische trompetvoet. Bij de Clarion tafel ervaar je maximale bewegingsvrijheid door de centrale positie van het ronde onderstel.

Het ontwerp van de Clarion tafel is door de centrale positie van het ronde onderstel perfect toe te passen als statafel of bar tafel. Clarion kent met zijn afgeronde tafelblad verschillende mogelijkheden in kleur, materiaal en afwerking. Combineer de Clarion met een uitnodigende kruk.

De statafel is leverbaar in een doorsnede van 80 cm. Het blad is leverbaar in de volgende afwerkingen: laminaat, laminaat Nano, fineer met olie afwerking, fineer transparant gelakt, massief eiken met olie afwerking en massief eiken transparant gelakt. Door deze afwerking is de Clarion statafel bij uitstek geschikt voor gebruik in de horeca. De werkhoogte is 110 cm. De voetplaat heeft een doorsnede van 60 cm. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn qua kleur van het frame hebben wij een keuze gemaakt op de site. De afwerking van het frame is in een matte poedercoat. Echter leveren wij alle mogelijke uitvoeringen. Dus ook uw huisstijl is qua kleur leverbaar (zolang het een standaard RAL kleur betreft).

In de Clarion reeks zijn ook tafel met een werkhoogte van 74 cm of nog lager te verkrijgen. Kijk hiervoor onder aan de pagina bij de gerelateerde producten, of klik op Clarion bij de tags.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Artifort Design Group | 2019

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Breedte: Ø 80 cm
Diepte: Ø 80 cm
Hoogte: 110 cm
Gewicht:
Materiaal: 24 mm multiplex
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen