Artifort Clarion statafel 110 cm hoog

€1.061,00 Excl. btw
€1.283,81 Incl. btw

Artifort Clarion statafel

De Clarion statafel met trompetvoet van het Nederlandse designmerk Artifort is gecomponeerd als een speelse melodie van een archetypische trompetvoet. Bij de Clarion tafel ervaar je maximale bewegingsvrijheid door de centrale positie van het ronde onderstel.

Het ontwerp van de Clarion tafel is door de centrale positie van het ronde onderstel perfect toe te passen als statafel of bar tafel. Clarion kent met zijn afgeronde tafelblad verschillende mogelijkheden in kleur, materiaal en afwerking. Combineer de Clarion met een uitnodigende kruk.

De statafel is leverbaar in een doorsnede van 80 cm. Het blad is leverbaar in de volgende afwerkingen: laminaat, laminaat Nano, fineer met olie afwerking, fineer transparant gelakt, massief eiken met olie afwerking en massief eiken transparant gelakt. De werkhoogte is 110 cm. De voetplaat heeft een doorsnede van 60 cm. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn hebben wij een keuze gemaakt op de site. Echter leveren wij alle mogelijke uitvoeringen. Dus ook uw huisstijl is qua kleur leverbaar.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Artifort Design Group | 2019

Breedte: Ø 80 cm
Diepte: Ø 80 cm
Hoogte: 110 cm
Gewicht:
Materiaal: 24 mm multiplex
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen