MDD Baltic Classic stoel met kussen

€438,00 Excl. btw
€529,98 Incl. btw
Artikelnummer: BL4P13
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Baltic Classic gestoffeerde stoel

De MDD Baltic Classic schelpvormige stoel van Krystian Kowalski omhult de gebruiker en zorgt voor comfort en gezelligheid door een zacht gestoffeerd kussen. Het metalen frame benadrukt het unieke ontwerp. Dankzij de mogelijkheid om uit veel bekledingsstoffen te kiezen, kan hij worden aangepast aan uw beoogde interieur. De stoel komt het best tot zijn recht in hotellobby's, cafés en residentiële interieurs. Maar ook in uw wachtruimte is dit een heerlijke stoel om even lekker ontspannen in te zitten. De sensatie van comfort wordt opgebouwd door toevoeging van een zacht kussen bekleed met de beste kwaliteit stoffen van gerenommeerde Europese merken. De Baltic stoel is niet verlegen als het gaat om het minimaliseren van de impact op het milieu. 

Enkele specificaties:
  • Comfortabele kuipstoel van kunststof
  • Zitting bekleed met een zacht gedrapeerd kussen
  • Stevig draaibaar metalen onderstel met poedercoating
  • Het frame is leverbaar in zes bij deze tijd passende kleuren
  • Armleuningen geïntegreerd in de zitting
  • Materialen die gemakkelijk gerecycled kunnen worden
  • Het kussen is bekleed met kwaliteitsstoffen, waarvan sommige afkomstig zijn van post-consumer recycling
  • Het klassieke 4-poots onderstel maakt diverse toepassingen mogelijk in professionele, commerciële en residentiële interieurs
  • Optioneel leverbaar met wielen

Omdat er zeer veel kleuren en soorten stoffering mogelijk zijn, hebben wij slechte een beperkte selectie op onze site gezet. Klik HIER voor alle mogelijkheden.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Krystian Kowalski

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 53 cm
Diepte: 53 cm
Hoogte: 75.4 cm
Zithoogte:
Gewicht: 8 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen