MDD Alpa modulaire receptiebalie met vloer LED verlichting

€2.620,00 Excl. btw
€3.170,20 Incl. btw
Artikelnummer: ALP05
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Alpa receptiebalie met verlichting

De nieuwste design balie van MDD is de Alpa. Deze receptiebalie maakt gebruik van eenvoudige strakke lijnen, is simplistisch, maar krachtig genoeg om aan elk interieur een indrukwekkend karakter te geven. De fronten en het bovenblad van de ontvangstbalie bestaan uit gekleurd glas, leverbaar in wit, zwart en grijs (aluminium satinato). 

Door de witte LED verlichting onder de frontpanelen wordt uw receptiebalie perfect gepresenteerd in iedere ontvangstruimte en lobby. De Alpa receptiebalie valt ook op door zijn creatieve design, overtuigende elegantie en wordt benadrukt door zijn ruime werkplek achter de balie. U kunt kiezen voor een rechte balie of een rechte balie met hoekelementen. Verder kunt u ook uitbouwen met een lage aanbouwbalie om bezoekers plaats te laten nemen. De hier getoonde opstelling is een rechte balie zonder aanbouwtafel. Deze is uit te breiden met extra tussenstukken om ze de door u gewenste lengte te bereiken. Al deze balies worden standaard geleverd met kabeldoorvoer in het werkblad.

De receptie is het middelpunt van de hele ontvangstruimte – het is het eerste element dat de aandacht trekt van de klant of een gast die uw bedrijf binnenkomt. Daarom moet het esthetisch vakmanschap, een design passend bij het interieur en het karakter ervan, maar ook functionaliteit bieden waar niet alleen de klanten, maar ook uw medewerkers dol op zullen zijn. De eerste indruk telt! De receptie is de ruimte waar u de relatie aangaat met uw gasten en essentiële klanten van uw bedrijf.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Klik HIER voor de folder.

Balie kopen? Bel ons voor alle mogelijke combinaties en opstellingen en prijzen. Tel. 088 - 638 23 57.

Design: MDD | 2017

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.”

Breedte: 125,6 cm - 245,6 cm - 365,6 cm
Diepte: 94,6 cm
Hoogte: 110 cm
Gewicht: kg
Materiaal: 28 mm MFC, glas
Aanvullende informatie: Modulair systeem, zeer veel opstellingen mogelijk
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen