MDD Alpa modulaire receptiebalie met vloer LED verlichting

€2.426,00 Excl. btw
€2.935,46 Incl. btw
Artikelnummer: ALP05
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Alpa modulaire receptiebalie met verlichting

De nieuwste design balie van MDD is de Alpa. Deze receptiebalie maakt gebruik van eenvoudige strakke lijnen, is simplistisch, maar krachtig genoeg om aan elk interieur een indrukwekkend karakter te geven. De fronten en het bovenblad van de ontvangstbalie bestaan uit gekleurd glas, leverbaar in wit, zwart en grijs (aluminium satinato). 

Door de witte LED verlichting onder de frontpanelen wordt uw receptiebalie perfect gepresenteerd in iedere ontvangstruimte en lobby. De Alpa receptiebalie valt ook op door zijn creatieve design, overtuigende elegantie en wordt benadrukt door zijn ruime werkplek achter de balie. U kunt kiezen voor een rechte balie of een rechte balie met hoekelementen. Verder kunt u ook uitbouwen met een lage aanbouwbalie om bezoekers plaats te laten nemen. De hier getoonde opstelling is een rechte balie zonder aanbouwtafel. Deze is uit te breiden met extra tussenstukken om ze de door u gewenste lengte te bereiken. Al deze balies worden standaard geleverd met kabeldoorvoer in het werkblad.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Balie kopen? Bel ons voor alle mogelijke combinaties en opstellingen en prijzen. Tel. 088 - 638 23 57.

Design: MDD | 2017

Breedte: 125,6 cm - 245,6 cm - 365,6 cm
Diepte: 94,6 cm
Hoogte: 110 cm
Gewicht: kg
Materiaal: 28 mm MFC, glas
Aanvullende informatie: Modulair systeem, zeer veel opstellingen mogelijk
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen