Luxy Puzzle modulaire bezoekersstoel

€387,00 Excl. btw
€468,27 Incl. btw
Artikelnummer: PZ1
Levertijd: 3 - 4 weken

Luxy Puzzle wachtruimte bank / poef

De Luxy Puzzle wachtruimte meubels zijn ontstaan uit de gedachte om drie afzonderlijke elementen oneindige te combineren in geometrische vormen. Puzzel is een meubelstuk dat een duidelijk handtekening achterlaat met een eenvoudige persoonlijkheid en diversiteit.

Puzzel, in alle geometrische vormen, is ontworpen met verschillende patronen, een vierkante, vlakke en doorgestikt (Luxy exclusief afgewerkt zonder knopen) uitvoering. Door zijn lichte gewicht kunnen de modules eenvoudig worden verplaatst om een nieuw uiterlijk aan uw wachtruimte te geven. Deze modulaire wachtkamerbank is leverbaar als enkel element, dubbel element en als drie zitter in hoek vorm. Deze meubels zijn erg geschikt in wachtruimtes van grote kantoor gebouwen, of de lobby van een hotel, maar ook als bank in een museum staan ze bijzonder mooi. Omdat er qua bekleding zeer veel mogelijk is hebben wij een keuze gemaakt die we op onze site hebben geplaatst. Uiteraard leveren wij wel alle mogelijke stoffen en leren bekleding op deze mooie modulaire bank.

In tegenstelling tot sommige foto's is de bovenkant glad afgewerkt zonder tekening.

Klik hier voor de folder.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: ITAMAR HARARI
Breedte: 48 cm - 96 cm
Diepte: 48 cm - 96 cm
Hoogte: 42 cm
Gewicht:
Materiaal: MDF, high-density thermoplastic polymeer
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen