Luxy One leren bureaustoel

€999,00 Excl. btw
€1.208,79 Incl. btw
Artikelnummer: 4ONGI02
Levertijd: 3 - 4 weken

Luxy One leren design bureaustoel

Comfort en design zijn een onafscheidelijk combinatie voor diegenen die kiezen voor de One leren bureaustoelen van Luxy. De lijn van manager-stoelen die elegantie met een verfijnd ontwerp verenigt in combinatie met hoge kwaliteit en ergonomie. De kwaliteits-stoffering in leer of stof, met grote zorg geselecteerd op kwaliteit en schoonheid, wordt gecombineerd met verchroomd aluminium armleuningen, voor een uniek resultaat. De schone, minimalistische esthetiek introduceert originele en verfijnd details. Niet alleen als bureaustoel komt de Youster goed tot zijn recht, ook als vergaderstoel / conferentiestoel is dit een heerlijke stoel.

Wij hebben er voor gekozen om slechte een klein deel ven de mogelijke stofferingen op de site te zetten. Uiteraard leveren wij wel alle mogelijkheden. 

De One staat bekend om zijn zitcomfort, hoogwaardige afwerking met kwaliteitsmaterialen en stijlvol design. Deze One leren directiestoel bepaalt het beeld van uw kantoor, vergaderruimte, boardroom of ontvangstruimte.

Bel ons voor alle mogelijkheden of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Of klik HIER voor een vrijblijvende offerte.

Design: Luxy R&D

Breedte: 66 cm
Diepte: 67 cm
Hoogte: 93 cm - 100 cm
Zithoogte: 40 cm - 47 cm
Gewicht:
Materiaal: Aluminium gepolijst, aluminium verchroomd, leer
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen