Lapalma Ori vergadertafel

€2.260,00 Excl. btw
€2.734,60 Incl. btw
Artikelnummer: P366 + 4x P350-351
Levertijd: 5 weken

Lapalma Ori tafel

Openheid, energie en ons samenzijn. ORI, de prachtige nieuwe vergadertafel van Romano Marcato, viert een terugkeer naar het vloeiende en dynamische levenstempo. Elke plek, of het nu een huis, café, lounge, museum of bibliotheek is, verwelkomt onze creativiteit. En overal transformeert ORI de behoefte aan verbinding in een origineel en eigentijds grafisch detail. De esthetische aantrekkingskracht van van de lijn wordt versterkt door de tafelpoten, die kabels en stopcontacten verbergen in een geheime opening die ontstaat waar het hout en het metaal samenkomen. De werkhoogte van deze meeting tafel is 74 cm. Deze grote tafel is verkrijgbaar met een houten of Fenix blad. Echt, praktisch en elegant van karakter. Als u dichterbij komt, voelt u de sereniteit van de perfecte combinatie van natuur en technologie.

Dankzij de bestaande standaard gaten in de tafel, kunnen de poten in verschillende posities worden gemonteerd, waardoor meerdere bladen aan elkaar kunnen worden gekoppeld voor meerdere realisatieoplossingen. Hierbij worden wel bladen gebruikt die korter zijn dan 3 meter. In de Ori lijn zijn ook bladen leverbaar van 180 cm en 210 cm.

Het frame is leverbaar in zwart of wit met een houten omhulsel, waar de bekabeling mooi door naar beneden kan worden geleid. De houten huls die om de metalen poten zit is makkelijk los te maken en er weer op te klikken. De tafel heeft een werkhoogte van 74 cm. Het blad is afgewerkt in hoogwaardig materiaal.

Klik HIER voor de brochure.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Romano Marcato | 2020

Over Lapalma: Lapalma combineert vakmanschap met industriële technieken, efficiënte productie en aandacht voor details en produceert en verkoopt zijn kwaliteitsdesign wereldwijd. Stoelen, fauteuils, krukken en tafels zijn het resultaat van voortdurend onderzoek, gericht op het creëren van werkelijk innovatieve oplossingen die op elkaar inwerken. Meer dan losse meubelstukken zijn het meubelsystemen die mensen met elkaar verbinden. Van materiaalkeuze tot productie, Lapalma is milieubewust. Duurzaamheid is een fundamentele gedeelde waarde: alle producten kunnen worden ontmanteld en gerecycled, het gebruik van kunststoffen wordt geminimaliseerd en in de energiebehoefte van het bedrijf wordt grotendeels voorzien door fotovoltaïsche panelen en een geothermisch systeem.

Breedte: 300 cm
Diepte: 120 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 107 kg
Materiaal: Aluminium, HPL, eiken fineer, walnoot fineer
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen