Klober Wooom akoestische fauteuil

€1.999,00 Excl. btw
€2.418,79 Incl. btw
Artikelnummer: Woo75
Levertijd: 5 weken

Klober Wooom akoestische stoel

ALS JE WORK EN ROOM BIJ ELKAAR OPTELT EN VERVOLGENS ALLES ERUIT WEGLAAT WAT KENMERKEND IS VOOR TRADITIONEEL BUREAUWERK, DAN KRIJG JE: WOOOM!

Aan de ene kant bevorderen behaaglijkheid en privacy de inspiratie. Aan de andere kant vergemakkelijkt een conventionele kantoorinrichting praktisch werken. De WOOOM akoestische stoel van Klöber brengt deze twee werelden bij elkaar. Want hij combineert ontspannen, geconcentreerd werken met uiterst moderne functies – voor maximale efficiëntie.

Stelt u zich eens voor: een eiland van rust in het open space kantoor. Een informele vergaderzone op de directie-etage. Een besprekingsruimte met inspiratiefactor. Een kwaliteitsoplossing voor lounge en lobby. En stelt u zich nu eens voor: Dit alles komt samen in één fauteuil: de WOOOM.

In een WOOOM gaat uiterst moderne techniek schuil. Deze maakt de klassieke leesfauteuil tot een veelzijdige werkplek met schrijfblad, verlichting, USB battery charging, stoelverwarming en massagemogelijkheid. De bediening van de elektronische functies gebeurt hier comfortabel via app. Dat is technologie die inspireert en motiveert.

De WOOOM-zitschaal is gemaakt van vormvlies. Een materiaal dat dankzij zijn uitstekende technische eigenschappen tal van toepassingen biedt. Het is vervormbaar, licht, robuust, geluidsabsorberend en vormbestendig. Maar bovenal is het voor 100% recyclebaar. Bij de grote WOOOM-fauteuil kan maar liefst 37% van de gebruikte polyestervezels uit reeds gerecyclede vezels bestaan. Dit gerecyclede materiaal wordt gemaakt van versnipperde PET-flessen.

Omdat de collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Jörg Bernauer

Over het merk: Klöber gelooft in zichzelf. In de intelligentie van zijn medewerkers, de kwaliteit van zijn producten en de vooruitstrevendheid van alle afdelingen. Dat geeft ons de moed om onconventionele oplossingen aan te bieden en nooit eerder gemaakte producten op de markt te brengen – en daarmee grenzen binnen de kantoormeubelbranche te verleggen.

Open-minded people don‘t care to be right, they care to understand.
Klöber kijkt aandachtiger en luistert beter. Deze open houding ten opzichte van de eigen omgeving leidt ook tot een kennisvoorsprong – en daarmee tot slimme producten en oplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van klanten.

Breedte: 98 cm
Diepte: 90 cm
Hoogte: 118 cm
Zithoogte: 40 cm
Gewicht: 20 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen