Klober Mera 98 ergonomische bureaustoel

€825,00 Excl. btw
€998,25 Incl. btw
Artikelnummer: MER98 + 3549
Levertijd: 5 weken

Klöber Mera 98 bureaustoel

​​​​​​"De Mera van Klöber is een solide ergonomische design bureaustoel, met alle functies en instelmogelijkheden die kenmerkend zijn voor een goede bureaustoel. Zowel de mogelijkheid van een snelle aanpassing aan verschillende gebruikers alsook de ergonomische kwaliteit blijken perfect”, schrijft het Duitse onderzoeks-tijdschrift FACTS en beoordeelt hem als ’zeer goed’.

MERA Basic Padded is elegant, tijdloos en comfortabel - ideaal voor uw dagelijkse werkleven! De comfortabele klassieker met voorgevormde schuimvulling past zich aan uw bewegingen aan en beschermt uw rug bij langdurig zitten.

Ergonomisch: voor een langdurig gezonde houding, zit de bekkensupport altijd op de ergonomisch juiste positie. Het maakt niet uit in welke positie de schuifzitting staat: met stationaire bekkensupport voor een intuïtieve, gezonde oprichting van het bekken. Mera beschikt standaard over een puntsynchroonmechanisme ter ondersteuning van het actief zitten, een geïntegreerde bekkensupport en de gepatenteerde instelling van de tegendruk op het lichaamsgewicht. Optioneel met lendensteunverstelling en functionele armleuningen.

De rugleuning is aan de binnenkant gestoffeerd en heeft aan de buitenkant een kunststof schaal. Het comfortabele volume en het geprononceerde rugsegment maken het zitten tot een waar genoegen.

Deze bureaustoel is er in een zwarte en een wit-grijze uitvoering. Optioneel is de stoel uit te rusten met glijders in plaats van wielen.

Omdat de collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Uiteraard ook de afwerking met leer.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Jörg Bernauer

Over het merk: Klöber gelooft in zichzelf. In de intelligentie van zijn medewerkers, de kwaliteit van zijn producten en de vooruitstrevendheid van alle afdelingen. Dat geeft ons de moed om onconventionele oplossingen aan te bieden en nooit eerder gemaakte producten op de markt te brengen – en daarmee grenzen binnen de kantoormeubelbranche te verleggen.

Open-minded people don‘t care to be right, they care to understand.
Klöber kijkt aandachtiger en luistert beter. Deze open houding ten opzichte van de eigen omgeving leidt ook tot een kennisvoorsprong – en daarmee tot slimme producten en oplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van klanten.

 

Breedte: 70 cm
Diepte: 65 cm
Hoogte: 103 cm - 114 cm
Zithoogte: 40 cm - 51 cm
Gewicht: 18 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen