Klober Connex2 hoge leren bureaustoel met diamant stiksel

€2.391,00 Excl. btw
€2.893,11 Incl. btw
Artikelnummer: CNX95 (aluminium onderstel)
Levertijd: 5 weken

Klöber Connex2 directie bureaustoel met diamant stiksel

OOK DE DIRECTEUR HEEFT EENVOUDIGE BUREAUSTOELEN NODIG. DE CONNEX2 MET DIAMANT STIKSEL BIJVOORBEELD

De moderne werkplek heeft zitmeubilair nodig dat een nieuwe ‘alles-is-mogelijk-cultuur’ ondersteunt. De Connex2 ergonomische directie bureaustoel met rondom gestoffeerde rug is in de goede Klöber traditie zorgvuldig ambachtelijk gestoffeerd en voortreffelijk geconstrueerd.

De stoel brengt het volgende:

  • Helder design en volmaakte afwerking
  • Verscheidenheid van kleuren en materialen
  • Comfort bij elke beweging: de driedimensionaal beweegbare zitting ondersteunt de natuurlijke beweegimpuls.
  • Intelligent bewegend: volledig automatisch reagerende functies zorgen heel eenvoudig voor bewegend zitten in een comfortabele positie.

Wij feliciteren Connex2 met de geslaagde milieutest „Blauer Engel“! Dit houdt in: Connex2 is goed voor het milieu en de gezondheid. Zo is het toch gelukkig werken – zowel op kantoor als op de thuiswerkplek!

Connex2 verrast met een geheel nieuwe kleurenvrijheid: de kleuraccentuering van de bedieningselementen. Ze zijn duidelijk herkenbaar en intuïtief te gebruiken: ofwel in klassiek zwart of wit-grijs. Dit levert beslist een meerwaarde op in het gebruik van deze functie - en vergroot daarmee het scala van mogelijkheden om de Connex2 aan de gebruiker aan te passen. Op basis van actuele trends in de werksituatie is een integraal kleurconcept ontwikkeld: te midden van de snelle veranderingen van de werkomstandigheden staan het lichamelijk en geestelijk welbevinden van de medewerkers centraal. Kleuren spelen daarbij een wezenlijke rol, want meer dan 70% van alle informatie nemen wij op via de ogen. Doelbewust toegepaste kleuren of kleurcombinaties maken de werkruimte tot leefruimte. Twee trendwerelden zijn het uitgangspunt voor de ontwikkeling van de kleurcollectie van de bedieningselementen van Connex2.

In deze uitvoering wordt de bureaustoel geleverd met een leren bekleding en kunststof achterzijde. Uiteraard is de stoel ook leverbaar in een stoffen bekleding uitvoering.

Deze bureaustoel is er in een zwarte en een wit-grijze uitvoering. Optioneel is de stoel leverbaar met een boxspring zitting, wat het zitcomfort nog verder verhoogt.

Omdat de collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Jörg Bernauer

Over het merk: Klöber gelooft in zichzelf. In de intelligentie van zijn medewerkers, de kwaliteit van zijn producten en de vooruitstrevendheid van alle afdelingen. Dat geeft ons de moed om onconventionele oplossingen aan te bieden en nooit eerder gemaakte producten op de markt te brengen – en daarmee grenzen binnen de kantoormeubelbranche te verleggen.

Breedte: 70 cm
Diepte: 68 cm
Hoogte: 146 cm - 160 cm
Zithoogte: 40 cm - 54 cm
Gewicht: 18 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen