Klober Connex2 bureaustoel met netrug

€889,00 Excl. btw
€1.075,69 Incl. btw
Artikelnummer: CNX88
Levertijd: 5 weken

Klöber Connex2 bureaustoel met net rugbekleding

Met het oog op de demografische ontwikkelingen en de consequenties daarvan voor de toekomstige werkomstandigheden voldoet Connex2 ergonomische bureaustoel met net rug van Klöber reeds vandaag aan de eisen van morgen. Dankzij de automatische aanpassing, de uiterst eenvoudige bediening en het uitzonderlijke zitcomfort is Connex2 een betrouwbare partner voor alle mensen op kantoor.

Het design van Connex2 wordt vooral gekenmerkt door lijnen en welvingen van dezelfde vormentaal en soepele rondingen. Het belangrijkste kenmerk is het centrale aluminium element van de rugleuningdrager. De armleuningen vormen een vast onderdeel en zijn dus een sfeervolle blikvanger met meerwaarde. Ze bieden buitengewoon comfort: bij het achteroverleunen bewegen ze steeds mee. Zo houden de armen langdurig en comfortabel contact met de armsteunen.

Deze bureaustoel is er in een zwarte en een wit-grijze uitvoering. De rugleuning is zelfs in 9 kleuren netbespanning beschikbaar.

Omdat de collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Deze stoel heeft de RedDot Office design 2020 gewonnen!

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Jörg Bernauer

Breedte: 70 cm
Diepte: 68 cm
Hoogte: 104 cm - 118 cm
Zithoogte: 40 cm - 54 cm
Gewicht: 18 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen