Interstuhl HUB schommelbank

€13.020,00 Excl. btw
€15.754,20 Incl. btw
Artikelnummer: HU380
Levertijd: 5 - 6 weken

Interstuhl HUB schommelbank

Onze werkomgeving is in korte tijd radicaal veranderd en daarmee ook de eisen die aan kantoormeubilair worden gesteld. New Work was geboren. Maar hoe werkt dat precies? En hoe doorbreken wij barrières en aangeleerde patronen waardoor we vinden dat bijvoorbeeld een schommel niets te zoeken heeft op de werkvloer?

Door uit onze comfortzone te stappen en verder te kijken dan de rand van ons bureau zijn we tot het volgende concept gekomen: Splaces. Een zoneringsconcept dat alle producten in zich verenigt. Collectie HUB is hier een mooi voorbeeld van. Het meest veelzijdige modulaire systeem voor de individuele en creatieve vormgeving van de werkomgeving.

HUB-designer Volker Eysing beschrijft het als volgt: "De ontwikkeling richtte zich op oplossingen voor het werken in een steeds verdergaande digitale wereld. Flexibel in elk opzicht, met een aangename look-and-feel en een optimale inzetbaarheid voor de hedendaagse kantooromgeving."

De HUB schommelstoel van het Duitse Interstuhl is 260 cm breed en 160 cm diep. De totale hoogte is 195 cm. Het frame is leverbaar in de kleuren zwart en wit. De zitschaal is ook leverbaar in de kleuren zwart en wit en gestoffeerd met de stof Zaha. De schommelstoel is geschikt voor hoge belasting

Leverbaar in verschillende soorten stof en leer en in talloze kleurmogelijkheden. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn hebben we niet alle stoffen op de site gezet. Uiteraard leveren wij wel alle mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een afspraak op 088 - 638 23 57.

Design: Volker Eysing
Folder:

Breedte: 260 cm
Diepte: 160 cm
Hoogte: 195 cm
Zithoogte: 47 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 10 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen