Interstuhl EVERY baliestoel

€951,00 Excl. btw
€1.150,71 Incl. btw
Artikelnummer: EV911 + 770

Interstuhl EVERY ergonomische counterstoel

Goede dingen nog beter gemaakt: of het nu gaat om een stoel met chillback-, netbespanning of nu ook met gestoffeerde rug: de EVERY is het antwoord op de eisen van de nieuwe, mobiele en modulaire arbeidswereld in het instapsegment. Ervaar nu de highlights van de collectie!

Met de EVERY ergonomische baliestoelen van Interstuhl hoef je niet te kiezen tussen ontwerp en functie. De rugleuning heeft een vorm uit één stuk. De Every counterstoel is met ERA stof bekleed, wat behalve een prachtige uitstraling ook qua ergonomie bonuspunten oplevert. Het comfort van de Interstuhl EVERY counterstoel wordt nóg meer vergroot door de verschillende standaard opties. Denk daarbij aan een lendensteun die in hoogte verstelbaar is, zitdiepte-verstelling, 4D armleggers en zitneiging-verstelling. Optioneel is de stoel uit te rusten met zit-stop wielen. De voetenring heeft een doorsnede van 47 cm. Verder is de zithoogte van de stoel 66,5 cm - 94,5 cm.

Ook is de stoel uitgerust met Synchroontechniek: Deze techniek combineert een achterwaartse beweging van de rugleuning met een daarop afgestemde, maar kleinere neiging van de zitting, zodat in elke positie het eenmaal gekozen ondersteuningspunt voor het bekken behouden blijft.

Synchroontechnieken van Interstuhl zijn zo ontworpen, dat het verloop van de beweging zo veel mogelijk het ideale kinetische evenwicht benadert, om het lichaam in elke zithouding optimaal te ondersteunen en tegelijkertijd de wisseling van diverse zithoudingen te verlichten. Naast het perfecte verloop van de beweging kenmerken ze zich door een grote openingshoek en een zeer zachte comfortabele vering in de achterste positie.

De Every is een perfecte stoel om achter een balie te zitten, of aan een ander soort counter. De levertijd van deze stoel bedraagt op dit moment ongeveer 6 weken. De garantie op deze stoel is 10 jaar.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

SNEL OVERZICHT

  • Zeer goede prijs-/prestatieverhouding
  • Perfect voor de kennismaking met ergonomisch zitten
  • Hoge mate van comfort, sterk design
  • Breed scala aan kleuren in twee universele basisuitvoeringen
  • Met netbespaning-, chillback- of gestoffeerde rugleuning
  • Optimale ondersteuning door slimme armleggers
  • Hoogwaardige zitkwaliteit met nieuwe comfortzitting
  • Duurzame productie en materialen

Design: ID AID, Sven von Boetticher

Breedte: 52 cm
Diepte: 45 cm
Hoogte: 154 cm
Zithoogte: 66,5 cm - 94,5 cm
Gewicht: 17,5 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 10 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen