Narbutas Wind counterstoel

€775,00 Excl. btw
€937,75 Incl. btw
Artikelnummer: PSWR740+L06X2
Levertijd: 3 weken

Narbutas Wind baliestoel met beklede rug

De WIND stoelenfamilie van Narbutas biedt een combinatie van ergonomische eigenschappen, functionaliteit en een uniek design. Bureaustoelen, hoge draaistoelen en bezoekersstoelen ontworpen voor dynamisch en efficiënt werken en samenwerkend gebruik zijn bij uitstek geschikt voor moderne kantoorruimtes die worden gekenmerkt door een verenigend en uniek WIND-ontwerp. De WIND hoge baliestoelen zijn een onmisbaar onderdeel van een dynamische werkomgeving.

De normen voor ergonomie in moderne kantoorruimtes veranderen voortdurend, evenals ons begrip van welke werkomgeving het beste is voor de prestaties en het welzijn van kantoormedewerkers. Eén ding is duidelijk: het is belangrijk om gedurende de dag van lichaamshouding te veranderen en te voorkomen dat je voor langere tijd in dezelfde houding blijft zitten. De WIND hoge bureaustoel is geweldig omdat hij gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende werkomgevingen, of het nu een zit-sta bureau is, een hoog bureau of receptiemeubilair.

Met hun zachte, comfortabel gevormde zitting en ergonomisch ontworpen rugleuning met Step bekleding, zijn WIND-stoelen comfortabel om op te zitten, zelfs voor langere tijd. De ringvormige, in hoogte verstelbare beensteun stelt u in staat de stoel aan uw lengte aan te passen, een correcte zithouding te behouden en onaangename rug- en nekpijn te voorkomen. De zwenkwielen zorgen voor extra veiligheid en stabiliteit omdat ze op hun plaats worden vergrendeld terwijl u zit.

De rugleuning past zich gemakkelijk aan de natuurlijke vorm van de ruggengraat van de gebruiker aan. Het esthetische ademende materiaal zorgt voor de hele dag comfort, ongeacht de zitpositie die je gebruikt. Het rugleuning is voorzien van een mooie step (melange) stoffering die de stoel een dynamische en onderscheidende uitstraling geeft. Deze opvallende en ademende stof zorgt voor een vrije luchtcirculatie en helpt oververhitting te voorkomen. Het zachte en lichtgewicht materiaal past zich aan de lendenvorm van de gebruiker aan om de gebruiker de hele dag comfortabel te houden.

De zithoogte van deze counterstoel is in te stellen van 63 cm tot 87,5 cm.

De Wind bureaustoelen lijn is leverbaar in zeer veel modellen, kleuren en stofferingen. Wij hebben er voor gekozen slechts een beperkt aanbod op de site te zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijke modellen en stoffen.

Bel ons voor info of voor een afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Design: Baldanzi & Novelli designers

Breedte: 70 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 122,5 cm - 147 cm
Zithoogte: 63 cm - 87,5 cm
Gewicht: 17 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen