ICF DuoTmesh ergonomische bureaustoel

€586,00 Excl. btw
€709,06 Incl. btw
Artikelnummer: DCE.413
Levertijd: 5 - 6 weken

ICF DuoTmesh ergonomische bureaustoel

Een innovatieve stoel, esthetisch een topper en toch uiterst eenvoudig, zeer comfortabel en verantwoord gebruik van materialen: de nieuwe DuoChair is ICF's meest efficiënte en effectieve combinatie van materialen en ontwerp ooit in een bureaustoel. De nieuwe DuoChair is ontworpen voor wie een zeer ergonomisch product wilt, maar geen genoegen neemt met puur functionele elementen. Zij die op zoek zijn naar welzijn, comfort en elegantie. Niet alleen: hij moet zich aanpassen aan een flexibele kantoorruimte en milieuvriendelijk zijn. De DuoChair ergonomische bureaustoel is het toppunt van lichtheid: in het ontwerp, in het onderzoek naar materialen en in de creatie van de structurele elementen. Juist deze lichtheid maakt het een passe-partout product dat alles bezit wat nodig is voor functioneel en comfortabel gebruik, zonder toevoeging van overbodige elementen, een product dat ideaal opgaat in het kantoor zonder op te vallen.

Het frame van deze in hoogte instelbare stoel is leverbaar in gepolijst of verchroomd aluminium, of in kunststof zwart of grijs. De kunststof delen van de bureaustoel zijn leverbaar in zwart of grijs. De netbespanning op de rug is leverbaar in veel kleuren, net als de bekleding van de zitting. Omdat hier zo veel mogelijk is hebben we er voor gekozen om slechts een beperkte keuze op de website te zetten. Uiteraard leveren wij wel alle mogelijke stofferingen en kleuren. Ook is de zitting te bestellen met een leren zitting.

De zithoogte van de stoel is in te stellen tussen de 41,5 cm en 55 cm. De zitting kan naar voren of achteren worden verschoven om een optimale zithouding te creëren. De rugleuning is voorzien van een auto‐balance synchroon tilting mechanisme, zodat u heerlijk achterover kunt leunen.

Advies nodig of meer kleuren zien? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Over het merk:

ICF kantoor meubilair werd in de jaren 50 in Italië geopend en stond vanaf het begin bekend om zijn passie en onderzoek: ze behoren tot die groep bedrijven die destijds een belangrijke bijdrage leverden aan het creëren en vestigen van het concept van Italiaans design.

Het productaanbod is altijd doorslaggevend innovatief geweest: "we waren de eerste in Italië die scheidingswanden produceerden (Programma Interparete, 1965) of wanden en paneelsystemen voor open ruimtes (Brick System, 1970, 1982/3). Een trend van productinnovatie heeft ons verleden getekend en is nog steeds duidelijk in ons heden."

Breedte: 73 cm
Diepte: 48 cm
Hoogte: 95,5 cm - 109 cm
Zithoogte: 41,5 cm - 55 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen