Frezza Be.1 design bureau met vast dressoir

€1.375,00 Excl. btw
€1.663,75 Incl. btw
Artikelnummer: CRB1546 + CR0986/CR0987
Levertijd: 6 weken

Frezza Be.1 design bureau met vast dressoir

Be.1 is een authentiek, essentieel en onconventioneel kantoormeubelsysteem ontworpen door het internationale architectuurbedrijf Progetto CMR, met een geavanceerd ontwerp en prestaties van hoog niveau.

Design, lichtheid en maximale functionaliteit herdefiniëren de hedendaagse kantoren en geven leven aan een breed scala van samenstellingsmogelijkheden: van de eenvoudigste enkele werkplekken die kunnen worden aangepast met teruglegbladen en accessoires, tot de meest complexe meervoudige werkplekken. Deze modulaire, kwaliteitsgecertificeerde oplossingen voldoen aan de behoeften van een zich ontwikkelende, open en inclusieve werkcultuur en dragen bij aan het welzijn van werknemers.

Be.1 is een compleet meubelsysteem dat geschikt is voor alle werkomgevingen. Het onderscheidende kenmerk van de collectie is de karakteristieke verzonken poot ten opzichte van de rand van het blad, ontworpen om ervoor te zorgen dat de tafel over de gehele omtrek gebruikt kan worden, waardoor er meer mensen kunnen zitten dan bij andere producten waarbij de poot als storend element kan werken.

Het Frezza Be.1 design directiebureau met vast dressoir is er in bureaubladen van 160, 180 en 200 cm breed en 80 cm diep. De vaste werkhoogte is 74 cm. Het blad is gemaakt van het hoogwaardig melamine. Het blad is leverbaar met de zelfde kleur rand als het blad en met een afwijkende kleur rand van het blad.

Het afsluitbare dressoir heeft een afmeting van 165 x 65 cm en is 56 cm hoog. In het rechter deel van het dressoir kunt u een verstelbare plank leggen, of een ladekastje plaatsen. Het dressoir steekt 46 cm uit ten opzichte van het bureaublad. Optioneel is het blad uit te rusten met een kabelmanagement systeem. Tevens optioneel is het bureau uit te rusten met een modestypanel, tegen inkijk onder het bureau.

10 jaar garantie!

Klik HIER voor de folder.

Of bel ons voor info of een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Over Frezza:

De geschiedenis van Frezza is geworteld in de beste "Made in Italy" ambachtelijke tradities. Het begon allemaal in 1954, met de oprichting van een kleine familiale meubelfabriek in de buurt van Treviso. In de loop der jaren groeide het bedrijf door een voortdurende passie voor schoonheid en innovatie.

De productie concentreerde zich al snel op kantoormeubeloplossingen. Vanaf de jaren '70 wonnen de kantoormeubelen van Frezza steeds grotere marktaandelen en werden ze gewaardeerd door een brede waaier van klanten dankzij de originele en betaalbare producten.

In 1992 werd Frezza, dat ook internationaal bekend was geworden, overgenomen door de familie Doimo. Een krachtig investeringsbeleid versterkte de sterke punten van het merk in het belang van de technologie en het ergonomisch onderzoek.

In diezelfde periode werd een nieuw bedrijf, Emmegi genaamd, gespecialiseerd in bureaustoelen, overgenomen dat vanaf dat moment de visie van Frezza deelde en in nauwe synergie de productie ervan voltooide.

Frezza is inmiddels een van de grootste Italiaanse industriële bedrijven op het gebied van de professionele meubel productie. Dankzij onophoudelijk stilistisch onderzoek en talrijke samenwerkingen met belangrijke ontwerpers hebben de producten van Frezza zich in werkomgevingen over de hele wereld gevestigd als symbolen van Italiaanse betrouwbaarheid, schoonheid en kwaliteit.

Breedte: 160 + 46 cm - 180 cm + 46 cm - 200 + 46 cm
Diepte: 165 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 10 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen