Fredericia Spine Lounge Suit Sofa

€6.548,00 Excl. btw
€7.923,08 Incl. btw
Artikelnummer: 1712
Levertijd: 4 weken

Fredericia Spine Lounge Suit bank

Gebogen hoeken, ruime kussens en ietwat laag bij de grond, De Spine Lounge Suite Sofa van Fredericia is een bewijs van eenvoud als de ultieme vorm van exclusiviteit. Wat begon als een Spine Lounge Chair voor een restaurant met een Michelin-ster, is uitgegroeid tot een hele serie met dezelfde kenmerkende aanpak, waaronder de Spine Lounge Suite, Spine Petit, Spine Daybed en Spine Bench. Een scala aan varianten die zich gemakkelijk lenen voor allerlei scenario's in de high-end horeca en detailhandel, maar ook voor particuliere woningen.

Wat ze allemaal delen, is een zachte zijde met kussens voor comfort, ondersteund door een unieke structuur van massief hout. In de structuur zijn aan beide uiteinden licht uitlopende benen verwerkt, wat een gevoel van ontspannen informaliteit aangeeft. De bekleding is gebaseerd op de kenmerkende technieken van Fredericia, met een moderne draai. Discrete details op verschillende versies, zoals de leren biezen rond de zijkanten, dragen bij aan de subtiele verfijning van de serie.

Het resultaat is een beknopt ontwerp dat zacht en toch solide is. Vloeiend en toch gestructureerd. Poëtisch maar doelgericht. In staat om in één oogopslag een sfeer van elegantie uit te stralen.

De Fredericia Lounge Suite Sofa is geschikt voor hotellobby's, VIP-suites, receptieruimtes van restaurants, luxe bars, lounges en privéwoningen.

Klik HIER voor meer informatie.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. 

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Space Copenhagen | 2016

Breedte: 160 cm
Diepte: 81 cm
Hoogte: 71 cm
Zithoogte: 41 cm
Gewicht: 51 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen