Flos Kelvin LED staande lamp / vloerlamp

€430,00 Excl. btw
€520,30 Incl. btw
Artikelnummer: F3305009
Levertijd: 2 weken

Flos Kelvin LED staande lamp

De Flos Kelvin LED is met zijn 30 Top LED's de designlamp van de volgende generatie. Deze Flos vloerlamp overtuigt door het gebruiksgemak en het ontwerp. De Flos Kelvin LED staande lamp maakt indruk met zijn evenwichtige combinatie van een modern en stijlvol ontwerp en functionaliteit. 

De ontwerper Antonio Citterio leidt zijn populaire designlamp door de 30 Top LED's naar de volgende generatie. Het ontwerp van de Flos Kelvin LED staande lamp is compleet in zijn eenvoud. Door de klassieke, dubbel verstelbare pantograafarm kan de lichtbron flexibel worden afgesteld. Bovendien kunt u de geometrisch gevormde kop van de lamp draaien en zo de lichtstraal gemakkelijk en efficiënt richten. Zowel de glanzend zwarte, de glanzend witte of de mat grijze variant van de Flos Kelvin LED vloerlamp harmoniëren door hun goedgevormde uiterlijk met uw interieur.

De ruimtebesparende voet en de zwenkarm zijn gemaakt van aluminium en overtuigen net als de symmetrisch geplaatste LED's in de kop door hun uitstekende afwerking. De geraffineerde functionaliteit en de hoogwaardige uitstraling van de Flos Kelvin LED lamp passen perfect bij elkaar en de zeer goede lichtkwaliteit vergemakkelijkt het werken en lezen.

Design: Antonio Citterio | 2011

Folder:

 

Breedte: 67,5 cm
Diepte: 16,5 cm
Hoogte: 110 cm
Gewicht: 3,8 kg
Materiaal: Aluminium, kunststof
Aanvullende informatie: Bediening door touch dimmer op de kap, LED 9W, 325 Lumen, 3.000 Kelvin warmwit
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen