Flos Kelvin LED bureaulamp met voet

€355,00 Excl. btw
€429,55 Incl. btw
Artikelnummer: F3311009
Levertijd: 2 weken

Flos Kelvin bureaulamp LED

De Flos Kelvin LED is met zijn 30 Top LED's de designlamp van de volgende generatie. Deze Flos bureaulamp overtuigt door het gebruiksgemak en het ontwerp. De Flos Kelvin LED bureaulamp maakt indruk met zijn evenwichtige combinatie van een modern en stijlvol ontwerp en functionaliteit.

De ontwerper Antonio Citterio leidt zijn populaire designlamp door de 30 Top LED's naar de volgende generatie. De Flos Kelvin LED dompelt het bureau in een gelijkmatig en niet verblindend licht en zorgt daarmee voor een perfecte lichtoplossing voor prettig werken. Het ontwerp van de Flos Kelvin LED tafellamp is compleet in zijn eenvoud. Door de klassieke, dubbel verstelbare pantograaf-arm kan de lichtbron flexibel worden afgesteld. Bovendien kunt u de geometrisch gevormde kop van de lamp draaien en zo de lichtstraal gemakkelijk en efficiënt richten. Zowel de verchroomde, de glanzend zwarte, de glanzend witte of de mat grijze variant van de Flos Kelvin LED tafellamp harmoniëren door hun goedgevormde uiterlijk met het bureau en voegt zich discreet naar de inrichting van de ruimte.

De Flos Kelvin LED bureaulamp is ook verkrijgbaar in een versie met een tafelklem of zelfs als wandlamp met muurbevestiging. Kijk in de Flos brochure hieronder en bekijk de mogelijkheden van de Kelvin LED lampen.

Design: Antonio Citterio | 2009

Folder: 

Breedte: 64,8 cm
Diepte: 10 cm
Hoogte: 55,5 cm
Gewicht: 4,85 kg
Materiaal: Aluminium, kunststof
Aanvullende informatie: Bediening door touch dimmer op de kap, LED 9W, 325 Lumen, 3.000 Kelvin warmwit
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen