Erik Jørgensen Corona Spectrum lounge stoel

€3.115,00 Excl. btw
€3.769,15 Incl. btw
Artikelnummer: EJ 5-S
Levertijd: 6 - 8 weken

Erik Jørgensen Corona Spectrum stoel

Poul M. Volther was een van zijn grootste exponenten van functionalisme en behoorde tot een generatie architecten met wortels in de meubelindustrie. Poul M. Volther hield van de eenvoudige verwerking van fijne materialen en details. Na verloop van tijd werd de Corona-stoel van Erik Jørgensen het meest populaire meubel van Volther. Het toont prachtig de liefde van de ontwerper voor functionaliteit. De stoel is gebouwd van vier volledig gevoerde afgeronde schalen, die duidelijk het gevoel van Volther voor detail en hoog niveau van vakmanschap toont. Het gevoel voor details van Poul M. Volther en het geweldige ambacht blijven behouden in de Corona Spectrum-stoel. In 1984 onderging de beroemde Corona-stoel een elegante transformatie en werd gepresenteerd in een aantal inspirerende kleurencombinaties, onder de naam Corona Spectrum.

Hier tonen wij alleen de stoffen uitvoering. Optioneel is de voetenbank bij te bestellen. Klik HIER voor meer informatie.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Poul M. Volther | 1984

Breedte: 88 cm
Diepte: 82 cm
Hoogte: 97 cm
Zithoogte: 42 cm
Gewicht: 29 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen