DUM Beech Private bank

€5.990,00 Excl. btw
€7.247,90 Incl. btw
Artikelnummer: beech Hotel Private
Levertijd: 6 weken

DUM Beech Private akoestische bank

We moeten ons allemaal af en toe terugtrekken en de Beech Private akoestische design bank van DUM zorgt voor de perfecte cocon. Beech Private is ontworpen voor privacy en focus in pauzeruimtes op kantoor of voor ontspanning thuis. Beech Private creëert een gezellige beschutting in open ruimtes om te telefoneren, bij te praten met een kopje koffie of gewoon om gewoon in alle rust te ontspannen. In tegenstelling tot de orthogonale structuren die gebruikelijk zijn in de privacy-pod-typologie, is Beech Private speels en toch verfijnd en maakt het een statement vanuit elke hoek. Dat is grotendeels te danken aan het oversized stoomgebogen frame, een technisch hoogstandje gemaakt van massief beukenhout. De ultieme comfortlaag zijn Kvadrat Febrik-stoffen - 3D-gebreid van binnen voor een geweldige akoestiek en plat gebreid aan de buitenkant.

De speelsheid wordt doorgevoerd in de veelheid aan beschikbare opties: versies met hoge en lage rugleuning, talrijke stofcombinaties en natuurlijk een breed scala aan milieuvriendelijke lakken en beitsen op waterbasis. Kleurrijk, casual, professioneel, ingetogen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

De bank is leverbaar in een "love seat" uitvoering van 126 cm breed en een tweezitter van 187 cm breed. De bank is 148 cm hoog en wordt geleverd met 1 kussen. Optioneel is een tweede kussen bij te bestellen.

Match een van onze milieuvriendelijke lakken en beitsen op waterbasis met de bekleding voor een ton sur ton uitvoering, of ga voor een contrasterende look.

Omdat de collectie stoffering zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie in onze shop te zetten. Wij kunnen uiteraard alle stoffen leveren. Klik HIER voor alle mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden in stoffering van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Martijn Hoogendijk

Breedte: 126 cm - 187 cm
Diepte: 90 cm
Hoogte: 148 cm
Zithoogte:
Gewicht: 57 kg - 80 kg
Materiaal: solid beech 100% PEFC
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen