DUM Beech Hotel High stoel

€4.000,00 Excl. btw
€4.840,00 Incl. btw
Artikelnummer: beech Hotel Private
Levertijd: 6 weken

DUM Beech Hotel High fauteuil

Het grotere broertje van het Beech Hotel Low, biedt de Beech Hotel Private van DUM een plekje met beschutting in open ruimtes. Gebruik hem voor werk, telefoongesprekken, een broodje eten, een dutje doen of gewoon verstoppen voor collega's. Al deze activiteiten worden veel gemakkelijker gemaakt met de slimme functies van de stoel.

Er is een houten dienblad of een kussen beschikbaar voor je laptop, een kopje thee of koffie, dat eerder genoemde broodje - of voor andere spullen die je misschien met je meedraagt. Beide hebben zelfs een stopcontact. Net als zijn kortere tegenhanger, maakt Beech Hotel Private het hip om vierkant te zijn. De stoel is gestroomlijnd en compact en toch comfortabel en heeft afgeronde armleuningen en poten om het orthogonale uiterlijk te verzachten. Beech Hotel combineert een frame gemaakt van massief PEFC-gecertificeerd beukenhout met gestoffeerde zij- en achterpanelen voor dat premium klassieke hotellobbygevoel.

Match een van onze milieuvriendelijke lakken en beitsen op waterbasis met de bekleding voor een ton sur ton uitvoering, of ga voor een contrasterende look.

Omdat de collectie stoffering zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie in onze shop te zetten. Wij kunnen uiteraard alle stoffen leveren. Klik HIER voor alle mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden in stoffering van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Wiebe Boonstra en Marc van Nederpelt | 2022

Breedte: 98 cm
Diepte: 81 cm
Hoogte: 151 cm
Zithoogte:
Gewicht: 34 kg
Materiaal: solid beech 100% PEFC
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen