Conde House Splinter houten design eetkamer / restaurantstoel met (leren) bekleding

€1.295,00 Excl. btw
€1.566,95 Incl. btw
Artikelnummer: 4015
Levertijd: 12 weken

De Conde House Splinter stoel met beklede zitting

De gevierde Japanse studio Nendo - opgericht door Oki Sato in 2005 - staat bekend om zijn minimalistische ontwerpen, waarvan de reductie de overweging en innovatie wordt weerspiegeld. De Splinter fauteuil, die komt in drie versies - houten zitting, gestoffeerde zitting, en volledige kuip - is geen uitzondering. "We hebben elk stuk hout afgepeld", zegt de ontwerper, met als  resultaat in rugleuningen die zich elegant verdelen tot armleuningen en poten, en een harmonieus geheel vormen. Met respect voor het materiaal, ging Nendo met de nerf mee, zodat het hout zijn oorspronkelijke buigzaamheid zou behouden.

Voor Splinter worden massief eiken balken in de lengte doormidden of in drie stukken gezaagd en vervolgens gebogen. Een meesterwerk van houtbewerking. Het resultaat: lichtvoetige meubels met een zacht, bijzonder glad oppervlak. Voor bijzondere momenten in het leven - elke dag.

De Splinter eetkamerstoel is er in verschillende uitvoeringen. De stoel is leverbaar met of zonder beklede zitting. Ook met alleen het zit gedeelte bekleed is mogelijk. Deze stoel is bij uitstek geschikt voor de horeca, zoals in een restaurant of bar. Maar de stoel misstaat zeker ook niet in uw eigen huis. Het geeft uw eetkamer meteen een luxe uitstraling.

Klik HIER voor de folder van deze veelzijdige stoel.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Nendo

Breedte: 60 cm
Diepte: 58 cm
Hoogte: 74 cm
Zithoogte: 46 cm
Gewicht:
Materiaal: Hout, afhankelijk van keuze + stoffering
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen