ClassiCon Bell bijzettafel

€2.111,00 Excl. btw
€2.554,31 Incl. btw
Artikelnummer: Bell bijzettafel
Levertijd: 6 - 8 weken

ClassiCon Bell glazen bijzettafel

De Bell bijzettafel van Sebastian Herkner zet ons waarnemingsvermogen op zijn kop door het lichtgewicht, kwetsbare materiaal van glas te gebruiken als basis voor een metalen blad dat erboven lijkt te zweven. Met de hand geblazen op de traditionele manier met behulp van een houten mal, benadrukt de transparant getinte glazen voet een sculpturale aanwezigheid in de ruimte, die intrigerend contrasteert met het massieve frame bovenop, terwijl het ook een harmonieuze eenheid vormt die doet denken aan het elegante gebogen silhouet van een bel. Met zijn aantrekkelijke reflecterende oppervlakken en contrasterende materialen voegt de bijzettafel een onderscheidend tintje toe aan huiselijke interieurs. Het viert de schoonheid van de materialen met hun kleuren en oppervlakken, samen met de deugden van handwerk. De Bell Table van Sebastian Herkner is een meesterwerk van traditioneel handwerk. Elke tafel is handgemaakt en een uniek exemplaar, wat betekent dat kleine belletjes of bultjes in het glas een kenmerkend kenmerk zijn.

De bijzettafel is 53 cm hoog en heeft een blad met een doorsnede van 50 cm. De poot heeft een doorsnede aan de onderzijde van 22 cm.

Bij het model met de zwarte metalen rand is alleen de Quartz grijze en Montana blauwe onderkant beschikbaar. Andere combinaties worden niet gemaakt met de zwarte rand.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Sebastian Herkner | 2012

Breedte: Ø 50 cm
Diepte: Ø 50 cm
Hoogte: 53 cm
Gewicht: kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen