ClassiCon

ClassiCon

ClassiCon: "Onze moderne klassiekers zijn verzamelobjecten - niet alleen de meesterwerken van gisteren, maar ook van morgen. We streven er vooral naar om individuele stukken van grote originaliteit en formele perfectie te produceren - stukken die op een dag klassiekers kunnen worden. Met het soort waarde dat blijft bestaan, zijn deze stukken voorbestemd om begeerde investeringen te worden voor toekomstige generaties."

ClassiCon heeft er vanaf het begin naar gestreefd om niet alleen stukken van gevestigde ontwerpers als Eileen Gray en Eckart Muthesius aan te bieden, maar ook om hedendaags design te bevorderen en geselecteerde voorbeelden in haar programma te presenteren. De gekozen modellen moeten uiteraard de kwaliteit en de geavanceerde vorm vertonen die ze de aanduiding "klassiek" opleveren. Daarom staat ClassiCon altijd open voor nieuwe ontwerpideeën.

Bij het produceren van onze designklassiekers ligt het accent op kwaliteit. Hoge kwaliteit betekent concreet dat stukken uit de Classic Collection meubelen onuitwisbaar gemarkeerd en doorlopend genummerd zijn. De handtekening van ClassiCon biedt de garantie dat bij de productie alleen hoogwaardige materialen en methoden worden gebruikt - die voldoen aan alle ecologische eisen - en dat elk meubelstuk een strenge kwaliteitscontrole heeft doorstaan. Ons logo biedt de zekerheid dat elke limited edition een authentieke replica is van het origineel, gemaakt met toestemming van de rechthebbenden.

Omdat de Classicon collectie zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen (zoals leder) leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend!

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul HIER uw gegevens in.