Artisan Bloop tafel

€854,00 Excl. btw
€1.033,34 Incl. btw

Artisan Bloop ronde houten tafel

Een symmetrie met een twist definieert een unie, een harmonieus paar salontafels. Functionele orde is bereikt door middel van diverse elementen, variaties van cirkelvormen gebonden in een dynamische structuur, visueel intrigerend en fluctuerend. Ze passen zich aan het gebruik aan zoals cirkels in water op elkaar reageren: ze overlappen elkaar, raken elkaar, groeien uit elkaar. Elk deel van het paar is samengesteld uit twee cirkelvormige houten vlakken met een gladde bovenkant en een gebogen onderkant, verbonden door een verticaal element met een cirkelvormige doorsnede, samengebonden maar los van het centrum van de cirkels. De salontafels verschillen in hoogte en grootte van de cirkels, in variaties die geschikt zijn voor gebruik en mogelijkheden om gewenste combinaties te maken. Identiek materiaal voor alle segmenten en de zachte overgangen die in elkaar overgaan zorgen ervoor dat de elementen en het geheel de organische schoonheid en symmetrie van de natuur oproepen. De Bloop salontafel, het perfecte middelpunt van evenementen, vraagt om ontspannen gezelschap. Verschillende combinaties kunnen worden aangepast aan het aantal gebruikers en de algemene stemming en dragen bij aan de sfeer met serene lijnen en inhoud.

De Artisan Bloop houten salontafel is een prachtige met de hand gemaakte massieve tafel. De tafel is leverbaar in maar liefst 6 verschillende soorten hout. Deze houten design tafels zijn uitermate geschikt om te gebruiken in de horeca. Hij staat al in vele hotels. En natuurlijk is het ook een prachtig meubel om thuis als salontafel of bijzettafel te hebben.

De tafel is er in doorsnede van 40 cm tot 70 cm en is 35 cm of 36 cm hoog. Niet alle uitvoeringen staan op de site. Uiteraard verkopen wij wel houtsoorten. Hier bieden we alleen de Eiken en Walnoten versies aan. Het Amerikaanse Walnoot heeft een meer symmetrische nerfstructuur dan het Europese Walnoot. Standaard wordt er bij de tafel een onderhoudskit meegeleverd, om de tafel mooi te houden en eventuele kringen of vlekken vakkundig weg te poetsen.

De Artisan producten hebben een gedurfd design en een perfecte afwerking. Bij Artisan werken ze met de nieuwste technologieën op het gebied van houtbewerking. Dit gecombineerd met ruim 50 jaar ambachtelijke ervaring zorgt ervoor dat u met een Artisan tafel iets bijzonders in handen heeft waar u nog vele jaren plezier van zult hebben.

Bel ons voor alle mogelijkheden van deze tafel op 088 - 638 23 57

Design: Regular company

Breedte: Ø van 40 cm tot 70 cm
Diepte: Ø van 40 cm tot 70 cm
Hoogte: 35 cm - 45 cm
Gewicht:
Materiaal: Massief hout
Aanvullende informatie: Leverbaar in 6 houtsoorten
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen