BuzziSpace BuzziRing akoestische vergaderruimte

€3.498,00 Excl. btw
€4.232,58 Incl. btw
Artikelnummer: BuzziRing
Levertijd: binnen 8 weken

BuzziRing akoestische vergaderruimte

De BuzziRing van BuzziSpace is een akoestisch “Cocon” die u aan de muur kunt hangen! Je eigen akoestische 2 persoons vergaderruimte. De kleinste meeting room leverbaar!!

BuzziRing is een aan de muur gemonteerde, compacte en tijdelijke werk- of vergaderruimte ontworpen met open kantoren in gedachten. Dankzij de ruimte tussen de muur en BuzziRing kan het gestoffeerde schuimstof het geluid absorberen en voorkomen dat golven uit de drukke omgeving terug de kamer in stuiteren. Tegelijkertijd is de BuzziRing van binnen akoestisch goed uitgebalanceerd, een ideale ruimte voor korte vergaderingen, of telefoontjes zonder afleiding. De BuzziRing wordt geleverd met een ingebouwde tafel uit Antwerpse Eik, wit laminaat of Melamine met vezelplaatkern. Verder is hij uitgerust met een functioneel licht met twee USB-poorten voor het opladen van bijvoorbeeld uw telefoon. Ook biedt BuzziSpace een transparant scherm dat de zorgen over het potentieel overdragen van ziektes minimaliseert. Kies wat het beste bij uw bestaande inrichting past.

De BuzziRing is in vele kleuren leverbaar. Als de kleur van uw keuze er niet bij zit kunt u ons altijd bellen voor de bestelling van een andere kleur op 088 - 638 23 57.

Klik HIER voor alle informatie.

Design: BuzziSpace Studio

Breedte: 101 cm
Diepte: 65 cm
Hoogte: 107 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen