BuzziSpace BuzziJet Standing staande lamp

€5.987,00 Excl. btw
€7.244,27 Incl. btw
Artikelnummer: BuzziJet Standing
Levertijd: 4 weken

BuzziSpace BuzziJet Standing vloerlamp

De BuzziJet Standing akoestische vloerlamp van BuzziSpace is een eenvoudige en stijlvolle toevoeging aan elke lounge of break-out zone. Ontworpen met flexibel en open ruimtes in het achterhoofd, geeft deze geluidsabsorberende vloerlamp persoonlijkheid aan de ruimte en tegelijkertijd gezelligheid en rustige sfeer. De brede gestoffeerde kap en het aerodynamische ontwerp, ondersteund door een elegant gebogen frame, laten u het belang van een goede akoestiek ervaren. Creëer bovendien een warme en ontspannen ruimte door zijn dimfunctie.

De BuzziJet Standing akoestische staande lamp is geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen: van kantoorhoeken boven een werkstation, hotellobby's tot leeshoeken. De voetplaat heeft een ronde platte vorm, waardoor hij perfect tussen de poten past onder een vergader- of bureautafel. Hij is zwaar voor stabiliteit, maar erg plat, staat nooit in de weg voor uw benen of iets onder de tafel.

Klik HIER voor de folder.

De BuzziJet Standing is in vele kleuren en stoffen leverbaar. Als de kleur van uw keuze er niet bij zit kunt u ons altijd bellen voor de bestelling van een andere kleur op 088 - 638 23 57.

Breedte: Kap Ø 80 cm
Diepte: 187 cm
Hoogte: 211 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen