BuzziSpace BuzziCone akoestische hanglamp

€1.100,00 Excl. btw
€1.331,00 Incl. btw
Levertijd: 4 weken

BuzziSpace BuzziCone hanglamp

De BuzziSpace BuzziCone akoestische hanglamp. Maak kennis met deze klassieke en toch originele geluidsreducerende verlichting, die het beste van twee werelden biedt: licht en stilte. Deze kegelvormige, slanke pendel van zacht BuzziFelt biedt elegant decoratief licht en krachtige akoestische prestaties en is de perfecte aanvulling op elke omgeving.

De veelzijdige reeks modellen werkt perfect als een cluster, in verschillende kleurkeuzes. BuzziCone is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen: 47, 102 en 133, gerelateerd aan hun kegelhoek.

Maak uw keuze uit 2 verschillende verlichtingsarmaturen. Kies voor de globe LED voor een meer decoratief effect, of de spot die direct functioneel licht geeft boven een werkplek of een tafel.

Deze hanglamp reduceert externe geluidsniveaus tot een minimum. Dankzij het grote oppervlak dat het bedekt en zijn concave vorm, houdt het geluidsgolven tegen terwijl ze naar boven gaan. Door dit uitstekende akoestische verlichtingselement boven de geluidsbron te plaatsen, zoals lounges of werkplekken, absorbeert het een grote hoeveelheid geluid, waardoor een uitgebalanceerde geluidservaring ontstaat.

Klik HIER voor de folder.

De BuzziCone is in vele kleuren en stoffen leverbaar. Als de kleur van uw keuze er niet bij zit kunt u ons altijd bellen voor de bestelling van een andere kleur op 088 - 638 23 57.

Design: Stal Collectief

Breedte: Ø 153 cm - 193 cm
Diepte: Ø 153 cm - 193 cm
Hoogte: 84 cm of 104cm
Gewicht: 4 kg of 8 kg
Materiaal: Vilt , gepoedercoated aluminium
Aanvullende informatie: 2 meter of 4 meter snoer
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen