BuzziSpace BuzziShade XXL akoestische hanglamp

€4.728,00 Excl. btw
€5.720,88 Incl. btw
Levertijd: 4 weken

BuzziShade XXL akoestische hanglamp

Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziShade XXL hanglampen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten. Volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De BuzziShade XXL akoestische hanglampen bestaan in twee verschillende maten: Ø 153 cm of Ø 193 cm. Standaard wordt de lamp geleverd met een LED Disk armatuur. Op bestelling is de lamp ook zonder het LED armatuur leverbaar. De lamp wordt geleverd met 3 kabels van 2 meter. Optioneel zijn kabels van 4 meter te bestellen.

De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in drie kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in ontvangst hallen, grote gezamenlijke werkruimtes en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen.

Klik HIER voor de folder.

De BuzziShade XXL is in vele kleuren en stoffen leverbaar. Als de kleur van uw keuze er niet bij zit kunt u ons altijd bellen voor de bestelling van een andere kleur op 088 - 638 23 57.

Design: Stal Collectief

Breedte: Ø 153 cm - 193 cm
Diepte: Ø 153 cm - 193 cm
Hoogte: 84 cm of 104cm
Gewicht: 4 kg of 8 kg
Materiaal: Vilt , gepoedercoated aluminium
Aanvullende informatie: 2 meter of 4 meter snoer
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen