BuzziSpace BuzziDesk Cross akoestisch bureauscherm

€1.248,00 Excl. btw
€1.510,08 Incl. btw
Artikelnummer: 2 x 150 + 2 x 70
Levertijd: 4 weken

BuzziDesk Cross modulair akoestisch bureauscherm

Nu het delen van bureaus gebruikelijk is om samenwerking te bevorderen, zijn bureauscheidingen een ideale manier om zowel fysieke afstand als persoonlijke ruimte te creëren wanneer dat nodig is. Met de BuzziDesk Cross van BuzziSpace verandert in een handomdraai elke grote vergadertafel in meerdere individuele werkplekken zodat elke werknemer zijn eigen plek heeft. Het flexibele en lichte BuzziDesk Cross akoestische bureauscherm kan werken als een eenvoudige aanvulling op elke werkplek, inclusief gedeelde kantoren en bibliotheken. Kies uit verschillende kleuren die bij uw inrichting passen. U kunt uw BuzziDesk Cross ook personaliseren door foto's, to-do lijstjes en meer vast te pinnen.

De BuzziDesk Cross is de perfecte bureauverdeler dankzij zijn geluidsabsorberende eigenschappen. De honingraatkartonnen kern, voorzien van interne luchtgaten, vangt geluidsgolven op en helpt zo de geluidsoverdracht van andere werkplekken of zelfs van mensen die dicht bij elkaar werken te verminderen. Omdat het systeem modulair is kan er voor elke lengte bureau of vergadertafel een BuzziDesk Cross worden gemaakt.

De schermen zijn leverbaar in drie hoogtes: 35 cm, 45 cm en 55 cm hoog. De hier aangeboden hoogte is 35 cm. Hier hebben we er verder voor gekozen om de panelen tussen de personen 70 cm diep te maken. Als uw bureau 80 cm diep is kan er ook worden gekozen voor panelen van 80 cm diep. De breedte van de panelen varieert van 100 cm tot 160 cm, met telkens een sprong van 10 cm. Deze staan niet allemaal op de site. Graag even contact opnemen voor een voorstel. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn hebben we niet alle afmetingen op de site gezet. Uiteraard kunnen we ze wel allemaal leveren. Neem voor maten die niet op de site staan contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn. De bureauschermen kunnen worden geleverd in veel verschillende stoffen en kleuren. Ook hier hebben we een keuze gemaakt. Bel gewoon even om te zien wat er allemaal kan.

Klik HIER voor de folder.

De BuzziDesk Cross is in vele kleuren leverbaar. Als de kleur van uw keuze er niet bij zit kunt u ons altijd bellen voor de bestelling van een andere kleur op 088 - 638 23 57.

Design: BuzziSpace Studio

Breedte: vanaf 300 cm
Diepte: 140 cm
Hoogte: 35 cm - 45 cm - 55 cm
Gewicht:
Materiaal: metaal, honingraad karton
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen